ΓΑΣ Εύνικος-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Για την 17η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 22 Ιανουαρίου και ώρα 13:00, τον ΓΑΣ Εύνικο. 

Ο Δικέφαλος επέστρεψε στον δρόμο των νικών μετά την επικράτησή του επί του Παναθλητικού με 62-56, ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ως δυνατό του «όπλο» την έδρα του. 

Οι «ασπρόμαυρες» ψάχνουν και μία εκτός έδρας νίκη η οποία θα τις ανεβάσει ακόμα περισσότερο ψυχολογικά, αλλά και βαθμολογικά, εδραιώνοντας τες στην πρώτη τριάδα.

Απέναντί τους, ο ΓΑΣ Εύνικος, ο οποίος επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε σερί αρνητικά αποτελέσματα, παίρνοντας την προηγούμενη αγωνιστική σημαντικό «διπλό» στην Βούλα επί του Πρωτέα με 64-76. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΓΑΣ Εύνικο, η Ζάντα Ουίλιαμς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ελπίζω να συνεχίσουμε στις νίκες και να εμφανιστούμε δυνατές όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι. Παίξαμε καλή άμυνα κόντρα στον Παναθλητικό, και αυτό θέλουμε να κάνουμε και κόντρα στον Εύνικο. Ψάχνουμε μία εκτός έδρας νίκη, παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι οπότε θα είναι σημαντικό να επιστρέψουμε στην Θεσσαλονίκη με τη νίκη, θα κάνει καλό στην ομάδα. Έχουμε στην ομάδα πλέον την Πέρι, η οποία είναι εξαιρετική αμυντικός, βοηθάει στα ριμπάουντ και ανοίγει χώρο για τις υπόλοιπες μέσα στο παιχνίδι». 
 

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2022
17η αγωνιστική, Α1
Στάδιο Εύνικος
13:00, ΓΑΣ Εύνικος-ΠΑΟΚ