Απίστευτη εμφάνιση και ισοπαλία κόντρα στον ΑΝΟΓ!

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών
Ισόπαλος αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ με την ΑΝΟΓ με 9-9, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο γυναικών.
 
Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Τζούρκα, Πουστινίκοβα, Τζελέπη, Καρυπίδου Σ., Γραικού, Καρυπίδου Η. και Φραγκιά.
 
Οι δύο ομάδες μπήκαν μουδιασμένες στον αγώνα και χρειάστηκαν αρκετά λεπτά ώστε να ανέβει ο ρυθμός. Ο ΠΑΟΚ παίζοντας σωστή άμυνα και με τις αποκρούσεις της Τζούρκα ανταπεξήλθε στις ανάγκες τις αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενες άνοιξαν το σκορ και η Πουστινίκοβα απάντησε κάνοντας το 1-1, με αυτό το σκορ ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος.
 
Το δεύτερο οκτάλεπτο συνεχίστηκε με το ίδιο τέμπο. Οι παίκτριες του ΑΝΟΓ βρήκαν δίχτυα δύο φορές και λίγο αργότερα η Μελίνα Καρυπίδου μείωσε σε 2-3. Στη συνέχεια η Ηρώ Καρυπίδου πήγε και πάλι την διαφορά στο ένα τέρμα κάνοντας το 3-4, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μισό του αγώνα.
 
Στην επανέναρξη οι «ασπρόμαυρες» ανέβασαν σημαντικά τον ρυθμό τους. Η Φραγκιά αρχικά ισοφάρισε σε 4-4, ενώ αμέσως μετά η Ηρώ Καρυπίδου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έβαλε μπροστά τον Δικέφαλο κάνοντας το 5-4. Οι φιλοξενούμενες βρήκαν δίχτυα δύο φορές, αυτή την φορά η Μελίνα Καρυπίδου ήταν αυτή που ισοφάρισε κάνοντας το 6-6. Το τρίτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με το σκορ να είναι 6-7.
 
Στο τέταρτο και πιο κρίσιμο οκτάλεπτο ο Δικέφαλος συνέχισε να παλεύει. Μπορεί οι φιλοξενούμενες να πήγαν το σκορ στο 6-8, όμως σε πρώτη φάση η Ηρώ Καρυπίδου μείωσε σε 7-8 και η Μελίνα Καρυπίδου ισοφάρισε σε 8-8. Οι «ασπρόμαυρες» μετέπειτα μπήκαν ξανά μπροστά, καθώς μετά από δυνατό σουτ της Νιαρχάκου η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο και έτσι έγινε το 9-8. Στη συνέχεια οι παίκτριες του ΑΝΟΓ ισοφάρισαν σε 9-9, ο ΠΑΟΚ είχε την τελευταία επίθεση η οποία ωστόσο δεν μετουσιώθηκε σε γκολ και η αναμέτρηση ολοκηρώθηκε με το 9-9.
 
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Παναγιώτη Βέργου, το Σάββατο  28 Ιανουαρίου, εκτός έδρας, απέναντι στον ΝΟ Βουλιαγμένης, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο γυναικών. 

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-3, 3-3, 3-2

ΠΑΟΚ (Παναγιώτης Βέργος): Λεριώτη, Μπίκου, Πουστινίκοβα 1, Τζελέπη, Καρυπίδου Μελίνα 3, Παρασκευοπούλου, Γραικού, Ακιλμπάγιεβα, Φραγκιά 1, Μουρατίδου, Νιαρχάκου 1, Τζούρκα, Καρυπίδου Ηρώ 3.