«Χτύπησε» εννιά φορές ο ΠΑΟΚ Β!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του ο ΠΑΟΚ Β', επικρατώντας της Φλώρινας ΠΑΣ με 9-0, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 

Ο ΠΑΟΚ Β' παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Ροντήρη, Κυρανούδη, Μάτσα, Κυριαζή, Φωτοπούλου, Τσαούση, Πετρίδου, Ντίνα, Ασκαρίδου, Βλαχονικολή και Κάκογλου.

Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ Β' μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο πέμπτο λεπτό με γκολ της Βλαχονικολή. Η Τσαούση στο 16ο λεπτό έκανε το 2-0 για τον Δικέφαλο, με την σκυτάλη να παίρνει και πάλι η Βλαχονικολή η οποία με δύο γκολ στο 25' και 35', ολοκλήρωσε το χατ-τρικ της, κάνοντας το 4-0. Η Ντίνα στο 44ο λεπτό διαμόρφωσε το 5-0, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο ημίχρονο. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μανώλης Σολοποτιάς μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής, κάνοντας τριπλή αλλαγή. Οι «ασπρόμαυρες» ωστόσο συνέχισαν με το ίδιο πάθος, με την Βλαχονικολή στο 47ο λεπτό να κάνει το 6-0. Στο 60' ο ΠΑΟΚ Β' έκανε το 7-0 με την Φωτοπούλου, ενώ η Πετρίδου δέκα λεπτά αργότερα πέτυχε το 8-0. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε και πάλι η Βλαχονικολή η οποία στο 88ο λεπτό έκανε το 9-0, πετυχαίνοντας το πέμπτο προσωπικό της τέρμα. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Μανώλη Σολοποτιά, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, εκτός έδρας, κόντρα στον Κοίλων Κοζάνης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. 

ΠΑΟΚ Β' (Σολοποτιάς): Ροντήρη (46' Τσακίρη), Κυρανούδη (46' Αλιάγα), Μάτσα (46' Μπότα), Κυριαζή, Φωτοπούλου, Τσαούση (35' Σπανού), Πετρίδου, Ντίνα, Ασκαρίδου, Βλαχονικολή, Κάκογλου (35' Γκορτσούδη).