Το νέο αστέρι της ποδηλασίας!

paok
Κατηγορία: Ποδηλασία
Ο πολλά υποσχόμενος νεαρός αθλητής του τμήματος Ποδηλασίας του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Δημήτρης Κατσίμπουρας μίλησε αποκλειστικά στο acpaok.gr.

Για την προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου...
Τη φετινή χρονιά η προετοιμασία μου ήταν τελείως διαφορετική από την προηγούμενη σεζόν, καθώς όπως ήταν φυσικό οι απαιτήσεις μεγάλωναν για να μπορέσω να αντιμετωπίσω τους αντιπάλους μου στην καινούργια μου πλέον κατηγορία παίδων. Ωστόσο με πολλή προσπάθεια και αφοσίωση, πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά.

Για τη σεζόν που έρχεται...
Τη φετινή αγωνιστική σεζόν τόσο εγώ, όσο και όλοι οι συναθλητές μου στην ομάδα βαδίζουμε σε ένα πολύ σωστό δρόμο και πιστεύω πως τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν. Ο στόχος φυσικά για όλους μας είναι κάποια πανελλήνια νίκη, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Για το άθλημα της ποδηλασίας...
Η επιλογή ενός αθλήματος έγκειται στις προσωπικές προτιμήσεις του καθενός. Για εμένα, οι λόγοι για να ασχοληθεί κάποιος με την ποδηλασία είναι πρώτον να το αγαπάει, να έχει χρόνο για να προπονείται και πίστη στον εαυτό του.

Η ευχή σου για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα...
Θέλω να ευχηθώ σε όλους να περάσουν όσο καλύτερα μπορούν αυτές τις Άγιες μέρες, μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Καλό Πάσχα!



*Eυχαριστούμε πολύ τον Παντελή Τζερτζεβέλη για το φωτογραφικό υλικό.