Κοπή Βασιλόπιτας για την Κολύμβηση του ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Κολύμβηση

Κοπή της Βασιλόπιτας θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 29 Ιανουαρίου και ώρα 11:00, στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, το τμήμα Κολύμβησης του ΠΑΟΚ. 

Σε μία γιορτή του τμήματος, θα υπάρξουν ομιλίες από τον Ψυχολόγο ΑΠΘ και Ψυχοθεραπευτή, Γιάννη Φλιάτη, τον Dr. Αναστάσιο Βαμβάκη, Κλινικό/Αθλητικό Διαιτολόγο, Διατροφολόγο και τον Νικόλαο Σοφιανίδη, Πρωταθλητή Κολύμβησης, Απόφοιτο του τμήματος διοίκησης επιχειρήσεων με ειδίκευση στο μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Λούισβιλ. 

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι βραβεύσεις των αθλητών και η κοπή της Βασιλόπιτας. 

Με την εκδήλωση να «κλείνει» με την παρουσίαση πρωτεϊνών Amino Animo. Παράλληλα, η TYR Hellas θα προσφέρει δώρα προς κλήρωση για τους αθλητές και αθλήτριες του τμήματος κολύμβησης. 

Λίγα λόγια για το AMINO ANIMO...

Το AMINO ANIMO είναι το βραβευμένο brand της ελληνικής εταιρείας Physis Laboratory με κορυφαίας ποιότητας πρωτεΐνες, vegan, βιολογικές και gluten-free επίσημα πιστοποιημένες. Με γνώμονα τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, παράγονται στην Ελλάδα από αμύγδαλο, αρακά, ηλιόσπορο, κολοκυθόσπορο, ρύζι και φάβα, και χωρίς συντηρητικά, μεταλλαγμένα συστατικά, λακτόζη, σόγια, ζάχαρη ή αλάτι. Στοχεύουν στην ενίσχυση του μυοσκελετικού συστήματος και την ταχύτερη μυική αποκατάσταση μετά την άθληση.

Στη σημερινή εκδήλωση, οι επιστημονικοί συνεργάτες του brand AMINO ANIMO, ο κλινικός/αθλητικός διαιτολόγος-διατροφολόγος κος Αναστάσιος Βαμβάκης και ο ψυχολόγος κος Γιάννης Φλιάτης, θα μιλήσουν για τα οφέλη της καθημερινής πρόσληψης πρωτεΐνης, στα πλαίσια μίας ισορροπημένης αθλητικής διατροφής για το σώμα (amino) και το πνεύμα (animo). Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν vegan παρασκευές με τις οργανικές πρωτεΐνες μας. 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter