Πολύτιμη νίκη επί του Εθνικού Πειραιώς για τον ΠΑΟΚ Domus Ergo!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην  Α1 Πόλο ανδρών ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, κερδίζοντας 2η αγωνιστικής της Β' Φάσης της Α1 Πόλο ανδρών τον Εθνικό Πειραιώς με 13-7.
 
Σε ένα πρώτο οκτάλεπτο με πολύ χαμηλό τέμπο, ο Δικέφαλος έδωσε μεγάλη έμφαση στα αμυντικά του καθήκοντα. Καμία από τις δύο ομάδες δεν σκόραρε παρά τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν. Έτσι η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε όπως ξεκίνησε, με 0-0.
 
Στο δεύτερο οκτάλεπτο ανέβηκε σημαντικά ο ρυθμό κυρίως στο επιθετικό κομμάτι. Οι «ασπρόμαυροι» άνοιξαν το σκορ με τον Μιλάρντοβιτς να κάνει το 1-0 και λίγο αργότερα να διπλασιάζει τα τέρματα του κάνοντας το 2-1. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε μεγάλη έμφαση στα μετόπισθεν αλλά ταυτόχρονα έψαχνε το γκολ, το οποίο βρήκε με τον Καπράγκο να σκοράρει για το 3-2. Το πρώτο μισό του αγώνα ολοκληρώθηκε με τον Κεχαλάρη να κάνει το 4-2.
 
Στην τρίτη περίοδο οι «ασπρόμαυροι» ανέβασαν σημαντικά την συχνότητα σκοραρίσματος. Ο Κόουπμαν με διπλό «χτύπημα» έκανε το 5-3 και στη συνέχεια το 6-4. Με την ίδια ορμή συνεχίστηκε το σκοράρισμα του Δικεφάλου και ο Καλαργυρός βρήκε δίχτυα για το 7-4, ενώ ο Μιλάρντοβιτς με το τρίτο του τέρμα τον αγώνα έκανε το 8-4. Ο Καλαργυρός πήγε το σκορ στο 9-4 ολοκληρώνοντας έτσι το επιθετικό «ξέσπασμα» του ΠΑΟΚ, το τρίτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με 9-5.
 
Στην τελευταία περίοδο του αγώνα ο Δικέφαλος έμεινε με το «γκάζι πατημένο». Ο Κεχαλάρης πήγε και πάλι την το προβάδισμα του ΠΑΟΚ στα πέντε τέρματα κάνοντας το 10-5. Στη συνέχεια ο Τσολακούδης έβαλε και αυτός το όνομα του στην λίστα των σκόρερ και με δύο συνεχόμενα τέρματα έκανε το 12-5. Λίγο πριν το τέλος, ο Κεχαλάρης με το τρίτο προσωπικό του γκολ πήγε το σκορ στο 13-6 και η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με την απόκρουση του Λασκαρίδη να κρατά το 13-7.
 
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, τ, εκτός έδρας, απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστική της Β' Φάσης της Α1 Πόλο ανδρών.
 
Τα Οκτάλεπτα: 0-0, 4-2, 5-3, 4-2.
 

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος 1, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός 2, Κεχαλάρης 3, Μιλάρντοβιτς 3, Τσολακούδης 2, Χαραλαμπόπουλος, Προσινικλής Π.. Κούπμαν 2, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Σάλεχ, Λασκαρίδης.