Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Domus Ergo-Εθνικός Πειραιώς

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου και Νίκου Τσολακούδη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Domus Ergo επί του Εθνικού Πειραιά με 13-7, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β' Φάσης της Α1 Πόλο ανδρών.

Θοδωρής Χατζηθεοδώρου:

«Ήταν ένα must win παιχνίδι. Προερχόμασταν από πέντε ματς στα οποία είχαμε τέσσερις ήττες και μία μόνο νίκη. Χρειαζόμασταν αυτό το τρίποντο, κυρίως για λόγους ψυχολογίας, ώστε να αλλάξει η διάθεση των παιδιών. Προετοιμαστήκαμε τόσο πνευματικά, όσο και σωματικά γι' αυτό το παιχνίδι. Πολλά μπράβο και συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί πραγματικά ξεχείλιζαν σήμερα από πάθος, παλεύοντας μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, απέναντι σ' έναν ιστορικό αντίπαλο ο οποίος παίζει την άλλη εβδομάδα στο Final-4 του Κυπέλλου. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, η διαφορά δεν θα πρέπει να ξεγελάει τον κόσμο. Ήμασταν ένα κλικ καλύτεροι σήμερα και πήραμε δίκαια τη νίκη». 

Νίκος Τσολακούδης:

«Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, έδωσαν όλοι το 100% τους. Δουλέψαμε όλες αυτές τις μέρες γι' αυτό το παιχνίδι, το οποίο ήταν πολύ σημαντικό. Θέλουμε να πλασαριστούμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά για τα πλέι-οφ στη συνέχεια. Θεωρώ ότι δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό και βλέπουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter