Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Mαteco-ΓΑΣ Καματερού

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Πελεκίδη και των Αγνή Ζυγούρα και Βάγια Αμβροσιάδου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ mαteco επί του ΓΑΣ Καματερού με 31-11, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α1 Χάντμπολ γυναικών. 

Δημήτρης Πελεκίδης:

«Είχαμε ένα νωθρό ξεκίνημα όσον αφορά την αποτελεσματικότητα στην επίθεση, γιατί φτάναμε στα έξι μέτρα αλλά είχαμε στο τελείωμα 50%, κάτι το οποίο διορθώσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο σοβαρά, βάλαμε την μπάλα μέσα, στην άμυνα ήμασταν άψογοι. Προετοιμαζόμαστε για το Final-4 του Κυπέλλου, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου. Η ομάδα ενισχύθηκε με δύο αθλήτριες οι οποίες θα βοηθήσουν την ομάδα και στις δύο πλευρές του γηπέδου, τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι. Την Ζυγούρα την γνωρίζουμε όλοι μας από την πρώτη θητεία, έχει ενταχθεί σε μεγάλο ποσοστό, όπως και η Νταμπέφσκα, διότι και εκείνη έπαιζε κανονικά με την Λοκομοτίβα, είναι έτοιμες στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. 

Αγνή Ζυγούρα: 

«Όλα ήταν όπως ακριβώς τα άφησα. Πάντα ο ΠΑΟΚ προπονείται και παίζει σε υψηλούς ρυθμούς, στοχεύει στο νταμπλ. Μου αρέσουν τα δύσκολα παιχνίδια, τα μεγάλα τα οποία έρχονται, θέλω να ζήσουμε στιγμές όπως τα προηγούμενη χρόνια και ανυπομονώ να έρθει το επόμενο Σαββατοκύριακο». 

Βάγια Αμβροσιάδου:

«Είχαμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, όσον αφορά την επίθεση μας, δεν είχαμε καθόλου αποτελεσματικότητα. Στο δεύτερο ημίχρονο το βελτιώσαμε, έχοντας πολύ καλή άμυνα σε όλο το παιχνίδι. Κρατάμε αυτό και την βελτίωση της επίθεσης στο δεύτερο ημίχρονο. Συνεχίζουμε την επόμενη εβδομάδα για το Κύπελλο». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter