Εύκολη επικράτηση επί της Καστοριάς και ονειρικό ντεμπούτο για την Σάπσον!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Women's Football League ο ΠΑΟΚ Morris, κερδίζοντας στην 9η αγωνιστική την με 6-0.
 
Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Μιλγιόγια, Γκούνη, Δοϊρανλή, Γιαννακά, Μήτκου, Μπασούρη, Χαλατσογιάννη, Γκορνέλα , Βαρδαλή, Σάπσον και Ακίντα.
 
Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» μπήκαν δυναμικά από τα πρώτα λεπτά του αγώνα προσπαθώντας να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Στο 12’ η Βαρδαλή με εκτέλεση κόρνερ προσπάθησε να βρει την Γκούνη στο δεύτερο δοκάρι ωστόσο η μπάλα πέρασε απευθείας άουτ. Δυο λεπτά μετά η Βαρδαλή σούταρε από το σημείο του πέναλτι αλλά βρήκε το δοκάρι και στη συνέχεια η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 23΄η Γιαννακά απείλησε με δυνατό σουτ, το οποίο μπλόκαρε η τερματοφύλακας της Καστοριάς.
 
Στο 27’ η Βαρδαλή «χτύπησε» ξανά έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά της τερματοφύλακα. Λίγο αργότερα, στο 29’ η Ακίντα άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0 για τον ΠΑΟΚ Morris μετά από εξαιρετική ασίστ στης Βαρδαλή και μία πολύ ωραία ατομική ενέργεια. Στο 38’ η Ακίντα προσπάθησε να διπλασιάσει τα τέρματα της με ένα παράλληλο-συρτό σουτ, το οποίο όμως πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στη συνέχεια στο 40’, η Μπασούρη πέρασε με την μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή και κέρδισε το πέναλτι. Την εκτέλεση του ανέλαβε η Βαρδαλή και ευστοχώντας από τα έντεκα μέτρα στο 41΄έκανε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ Morris. Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου στο 43’ η Σάπσον με εξαιρετική παράλληλη σέντρα θέλησε να βρει την Ακίντα μέσα στην περιοχή ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον δείκτη του σκορ να βρίσκεται στο 2-0.
 
Ο ΠΑΟΚ Morris μπήκε στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με το «γκάζι πατημένο». Η νέα μεταγραφή του Δικεφάλου Σάπσον έκανε ονειρικό ντεμπούτο, καθώς μετά από εξαιρετική ασίστ της Βαρδαλή, η Σουηδή επιθετικός έκανε το 3-0 για τον ΠΑΟΚ Morris στο 56’. Στο ίδιο λεπτό έγινε και η πρώτη αλλαγή των «ασπρόμαυρων», με την Σιδηροπούλου να περνά στην θέση της Μπασούρη. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, στο 57’ η Σιδηροπούλου μοίρασε μία εξαιρετική ασίστ στην Γιαννακά και αυτή με την σειρά της με πλασέ έκανε το 4-0 για τον ΠΑΟΚ Morris. Στο 69΄η Μήτκου προσπάθησε να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση, η μπάλα όμως κατέληξε στην αγκαλιά της τερματοφύλακα.
 
Στο 71’ η Σάπσον περνώντας όμορφα τρεις αντιπάλους, διπλασίασε τα τέρματα της κάνοντας το 5-0 για τον ΠΑΟΚ Morris. Τρία λεπτά μετά έγινε η δεύτερη αλλαγή των «ασπρόμαυρων» και η Κατσάνου πέρασε στον αγώνα στην θέση της Σάπσον. Στο 77’ η Μήτκου με εκτέλεση κόρνερ βρήκε την Δοϊρανλή μέσα στην περιοχή, η οποία με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Δικέφαλος πραγματοποίησε διπλή αλλαγή, Θεοδωράκη μπήκε στην θέση της Δοϊρανλή και η Γιοβάνη αντικατέστησε την Γκορνέλα. Στο 84’ η Ακίντα έκανε ένα ακόμα σουτ, το οποίο όμως δεν ανησύχησε την αντίπαλη τερματοφύλακα. Στο 88’ η Βαρδαλή βρίσκει με σέντρα την Μήτκου μέσα στην περιοχή και αυτή με κεφαλιά έκανε το 6-0 για τον ΠΑΟΚ Morris. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα, ο οποίος έληξε με το υπάρχον 6-0.
 
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Λευτέρη Κανατάς, απέναντι στον Βόλο 2004, εντός έδρας, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Women's Football League.
 
ΠΑΟΚ Morris (Κανάτας): Μιλγιόγια, Γκούνη, Δοϊρανλή (78’ Θεοδωράκη), Γιαννακά, Μήτκου, Μπασούρη (56’ Σιδηροπούλου), Χαλατσογιάννη, Γκορνέλα (78’ Γιοβάνη), Βαρδαλή, Σάπσον (74΄Κατσάνου), Ακίντα.