Η μεικτή ζώνη του Αναγέννηση Άρτας-ΠΑΟΚ Mateco

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών
Οι δηλώσεις του Δημήτρη Πελεκίδη και της Μαρίας Χατζηπαρασίδου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ mαteco επί της Αναγέννησης Άρτας με 28-29, στο πλαίσιο του ημιτελικού του Final-4 Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ γυναικών .
 
Δημήτρης Πελεκίδης:
 
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες και κυρίως στην Αναγέννηση Άρτας γιατί έκαναν μία τεράστια προσπάθεια. Σε τέτοιες αναμετρήσεις δεν υπάρχουν φαβορί, γιατί αυτοί οι αγώνες είναι ο θάνατος σου η ζωή μου, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η θέληση των αθλητριών. Οι παίκτριες της Άρτας πήραν ψυχολογία, ήταν κοντά και διεκδίκησαν την πρόκριση μέχρι το τέλος, για αυτό τους αναλογεί ένα μεγάλο μπράβο. Από την άλλη, ένα τεράστιο μπράβο στην ομάδα μας, παρόλο που ήταν ένας αγώνας στον οποίο δεν ήμασταν καλοί αμυντικά στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Ωστόσο τα κορίτσια ανταποκρίθηκαν γιατί έχουμε μάθει να παίζουμε τέτοια ματς. Είχαμε υπομονή και πίστη στο πλάνο μας μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ξέραμε ότι ένα παιχνίδι μπορεί να κριθεί στο τέλος, όπως και έγινε, πήραμε την πρόκριση αυτό ήταν και το ζητούμενο, τώρα θα ξεκουραστούμε, θα αδειάσουμε το κεφάλι μας και θα προετοιμαστούμε για τον αυριανό τελικό με στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου».
        
 
Μαρία Χατζηπαρασίδου:
 
«Ήταν ένας αγώνας ο οποίος γνωρίζαμε ότι κρύβει κινδύνους, κάτι τι οποίο φάνηκε και εντός γηπέδου. Είχε πολύ μεγάλη ένταση αλλά αυτή την στιγμή το μόνο το οποίο κρατάω εγώ αλλά και όλη η ομάδα είναι πήραμε την νίκη. Δείξαμε χαρακτήρα στα τελευταία λεπτά και θα δώσουμε το παρών σε ακόμα έναν τελικό».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter