Προετοιμασία ενόψει Άρη

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Σε υψηλούς ρυθμούς βρίσκεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ Morris, ενόψει του, εκτός έδρας, παιχνιδιού κόντρα στον Άρη (12/02, 15:00). 

Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» προέρχονται από ένα παιχνίδι στο οποίο πέτυχε ευρεία νίκη επί της Καστοριάς με 6-0, και πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στο τοπικό «ντέρμπι» κόντρα στον Άρη. 

Ο Λευτέρης Κανάτας και οι παίκτριες του, αντιμετωπίζουν κάθε παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα, γνωρίζοντας παράλληλα πως παιχνίδια όπως αυτό της Κυριακής κρύβουν ιδιαιτερότητες, τις οποίες πρέπει όλοι να προσέξουν. 

Το πρόγραμμα των προπονήσεων ξεκίνησε με αποθεραπεία της πρώτες μέρες, με τις «ασπρόμαυρες» να έχουν και δουλειά στο γυμναστήριο πέρα από το γήπεδο. Από την Τετάρτη (8/2) και έπειτα, ο Λευτέρης Κανάτας δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο τακτικό κομμάτι, καθώς βασική επιδίωξη του Έλληνα τεχνικού είναι ο ΠΑΟΚ Morris να βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι, ανεξαρτήτως αντιπάλου. 

Στο ιατρικό δελτίο, η Γιώτα Χατζηχαριστού βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας μετά την εγχείρηση στους κοιλιακούς, με τις υπόλοιπες αθλήτριες του ρόστερ να είναι στην διάθεση του Λευτέρη Κανάτα. 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ
 

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook

Instagram
Youtube
Twitter