Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ Domus Ergo

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Για την 3η αγωνιστική της Β' Φάσης της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και ώρα 16:00, τον Παναθηναϊκό. 

Ο Δικέφαλος έκανε «ποδαρικό» στις νίκες στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, επικρατώντας με εξαιρετική εμφάνιση του Εθνικού Πειραιώς με 13-7, αποτέλεσμα το οποίο τον έφερε στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα με 27 βαθμούς. 

Απέναντί του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα ηττήθηκε από την Βουλιαγμένη με 14-8, ωστόσο προέρχεται από τους αγώνες του κυπέλλου, εκεί όπου έφτασε στον τελικό, κατακτώντας εν τέλει την δεύτερη θέση. Βρίσκεται στην έκτη θέση με 25 βαθμούς. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής της ομάδας, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Σίγουρα είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι βαθμολογικά, διότι αν πάρουμε τη νίκη είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για να ξεφύγουμε από τις υπόλοιπες ομάδες που έχουμε από κάτω μας. Αν πάλι δεν τα καταφέρουμε, θα πρέπει σίγουρα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στην έδρα μας στην «ρεβάνς». Κοιτάμε το αυριανό παιχνίδι, ένα δύσκολο παιχνίδι. Οι δύο ομάδες πιστεύω πως είναι στο ίδιο επίπεδο αγωνιστικά, και θα κερδίσει αυτός που το θέλει πιο πολύ». 
 

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023
3η αγωνιστική Β' Φάση, Α1
Κολυμβητήριο Γουδή
16:00, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ Domus Ergo