ΑΟ Μαρκόπουλο-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για την 16η αγωνιστική της Volley League γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, τον ΑΟ Μαρκόπουλο. 

Ο Δικέφαλος επέκτεινε το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του Ηλυσιακού με 3-0, αποτέλεσμα το οποίο τον διατήρησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 41 βαθμούς. 

Σειρά για το σύνολο του Μάρκο Φενόλιο έχει η δυάδα αγώνων απέναντι στο Μαρκόπουλο σε πρωτάθλημα και κύπελλο (15/02), παιχνίδια τα οποία αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα καθώς είναι άκρως σημαντικά για τη συνέχεια της σεζόν. 

Απέναντί του, η ομάδα της Αττικής, η οποία γνώρισε ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από τον Άρη με 3-0, βάζοντας «στοπ» στο νικηφόρο σερί τριών αγώνων. Έτσι, το Μαρκόπουλο έμεινε στην 7η θέση με 19 βαθμούς.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΑΟ Μαρκόπουλο, ο προπονητής της ομάδας, Μάρκο Φενόλιο, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θα αγωνιστούμε δύο φορές σε μικρό χρονικό διάστημα κόντρα στο Μαρκόπουλο, παιχνίδια τα οποία δεν θα είναι εύκολα. Το Μαρκόπουλο είναι μία νεανική ομάδα, και κατά την γνώμη μου μία καλή ομάδα, γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε, καθώς το παιχνίδι του πρωταθλήματος θα είναι πολύ σημαντικό διότι την ίδια αγωνιστική υπάρχει το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε σε υψηλό τέμπο αν θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς την Κυριακή και την πρόκριση την Τετάρτη. Δουλεύουμε σκληρά όλο αυτόν τον καιρό, γι' αυτό έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου». 


Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023
16η αγωνιστική, Volley League γυναικών
Κλειστό Γυμναστήριο Μαρκοπούλου
18:00, ΑΟ Μαρκόπουλο-ΠΑΟΚ