Ορφέας Σουρωτής-ΠΑΟΚ mαteco

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Για την 14η αγωνιστική της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30, τον Ορφέα Σουρωτής. 

Η λέξη «ανασύνταξη» είναι κυρίαρχη στο λεξιλόγιο του τμήματος Χάντμπολ γυναικών, καθώς μετά τον θεσμό του κυπέλλου το βλέμμα στρέφεται στο πρωτάθλημα, με μοναδικό στόχο την διατήρηση του θρόνου. 

Στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης της κανονικής διάρκειας της Α1, ο Δικέφαλος θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να πάρει την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα, η οποία θα του δώσει το πλεονέκτημα της έδρας σε όλες τις φάσεις. 

Απέναντί του, ο Ορφέας Σουρωτής, μία ομάδα με εντελώς διαφορετικούς στόχους, και ένα νεανικό σύνολο το οποίο έχει ως στόχο την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Ορφέα Σουρωτής, ο Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαστε ακόμα συγκλονισμένοι από την είδηση του θανάτου του Σάσα Ζιβούλοβιτς, πραγματικά ήταν κάτι αναπάντεχο. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του, αλλά και στην χαντμπολική οικογένεια του, τον ΟΦΝΙ. Μετά από αυτό το γεγονός το παιχνίδι του Σαββάτου έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα θα πρέπει να αφήσει πίσω το αποτέλεσμα του κυπέλλου, και όλοι μαζί συσπειρωμένοι να δουλέψουμε και να προετοιμαστούμε για το πρωτάθλημα». 


Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023
14η αγωνιστική, Α1
Κλειστό Γυμναστήριο Βασιλικών
18:30, Ορφέας Σουρωτής-ΠΑΟΚ mαteco