ΟΛΟΙ ΜΙΚΡΑ! ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για την 18η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 16:00, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», τον ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή. 

Ο Δικέφαλος προέρχεται από την διακοπή κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς μπορεί η αποστολή να ταξίδεψε κανονικά στην Αθήνα, ωστόσο το παιχνίδι δεν έγινε ποτέ λόγω της αναστολής λειτουργίας στο ΟΑΚΑ. 

Έτσι, οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπορεί να έμειναν... πίσω όσον αφορά τον αγωνιστικό ρυθμό, ωστόσο είχαν αρκετό χρόνο να προετοιμαστούν κατάλληλα για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή. 

Απέναντί του, ο ΟΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε των Βριλησσίων με 36-23, και επέκτεινε το νικηφόρο σερί του σε πρωτάθλημα και κύπελλο στους οκτώ αγώνες. 

Άπαντες στο τμήμα Χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον Κόσμο της ομάδας, να δώσει δυναμικό παρών στο Σπίτι του Χάντμπολ, ωθώντας με την φωνή και τον παλμό του στους «ασπρόμαυρους» σ' ένα μεγάλο αποτέλεσμα. 

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή, ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Γούσιος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αρχικά θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια για τον χαμό του Σάσα Ζιβούλοβιτς. Με την προσωπικότητα του ήταν για το ελληνικό χάντμπολ ένα κόσμημα, τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής. Καλή δύναμη στην οικογένεια του. Όσον αφορά το παιχνίδι κόντρα στον ΟΣΦΠ, το περιμένουμε με ανυπομονησία. Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και συμπαγείς και στα 60 λεπτά, ώστε να φτάσουμε στη νίκη, με σκοπό να εδραιωθούμε στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα, πλησιάζοντας στην κορυφή». 


Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023
18η αγωνιστική, Handball Premier
Σπίτι του Χάντμπολ
16:00, ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή