Πέρασε με «τριάρα» από τον Άγιο Βασίλειο!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του ο ΠΑΟΚ Morris στην Women's Football League, επικρατώντας του Άρη με 0-3. στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.
 
Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Μιλγιόγια, Γκούνη, Δοϊρανλή, Γιαννακά, Μήτκου, Μπασούρη, Χαλατσογιάννη, Γκορνέλα , Βαρδαλή, Σάπσον και Ακίντα.
 
Οι «Ισόβιες πρωταθλήτριες» μπήκαν πολύ δυναμικά, επιβάλλοντας τον ρυθμό τους από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και κλείνοντας τις αντιπάλους τους στα καρέ τους. 
 
Μετά το δεύτερο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ Morris συνεχίζοντας το ορθολογικό ποδόσφαιρο, έκανε πιο ουσιαστικές επιθέσεις. Στο 21ο λεπτό μία σέντρα της Ακίντα είχε αποδέκτη την Μπασούρη μέσα στην περιοχή, η οποία σούταρε ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ. Ενώ δύο λεπτά αργότερα η Ακίντα μετά από μία εξαιρετική ατομική ενέργεια, πέρασε την αντίπαλη αμυντικό και σούταρε, χωρίς όμως να ανησυχήσει την τερματοφύλακα του Άρη. Ενώ στο επόμενο λεπτό η Σάπσον σούταρε μέσα από την περιοχή ωστόσο η μπάλα μπλοκαρίστηκε.
 
Στη συνέχεια οι γηπεδούχες μπόρεσαν να ανεβάσουν τον Δικέφαλο λίγο πιο ψηλά στο γήπεδο, ωστόσο οι «ασπρόμαυρες» είχαν τα ηνία του αγώνα και δεν άφησαν τις αντιπάλους τους να απειλήσουν. Στο 44ο λεπτό η Μήτκου με ένα μακρινό σουτ προσπάθησε να ανοίξει το σκορ, όμως η τερματοφύλακας του Άρη έστειλε την μπάλα σε κόρνερ. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το «λευκό» 0-0.
 
Ο ΠΑΟΚ Morris μπήκε ακόμα πιο αποφασίστηκα στο δεύτερο ημίχρονο, δημιουργώντας μία επίθεση στα πρώτα δύο λεπτά, με την Χαλατσογιάννη να σουτάρει, χωρίς όμως να ανησυχεί την τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
 
Στο 53ο λεπτό η Ακίντα με πολύ όμορφη ατομική ενέργεια ανοίγει το σκορ και κάνει το 0-1  για τον ΠΑΟΚ Morris!
 
Στο 60ο λεπτό έγινε η πρώτη αλλαγή για τις «ασπρόμαυρες» με την Μπασούρη να παραχωρεί την θέση της στην Σιδηροπούλου. Δύο λεπτά μετά η Ακίντα προσπάθησε να διπλασιάσει τα τέρματα της αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
 
Στο 70ο λεπτό η Γιαννακά με σέντρα βρήκε την Μήτκου μέσα στην περιοχή, αυτή  προσπάθησε να απειλήσει με κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 73ο Η Γιαννακά προσπάθησε να βρει δίχτυα με ένα δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο ίδιο λεπτό πραγματοποιήθηκε η δεύτερη αλλαγή του ΠΑΟΚ, με την Γκορνέλα να αποχωρεί και την η Γιοβάνη να μπαίνει στον αγώνα.
 
Στο 80ο λεπτό η Χαλατσογιάννη μοίρασε την μπάλα στην Βαρδαλή, αυτή σούταρε μη έχοντας καλή ισορροπία και έτσι δεν χρειάστηκε η επέμβαση της αντίπαλης τερματοφύλακα. Έξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχες είχαν την πρώτη τους μεγάλη στιγμή στην αναμέτρηση μετά από λάθος έξοδο της Μιλγιόγια, ωστόσο η Γκούνη καθαρίζοντας την φάση δεν τους επέτρεψε να σουτάρουν.
 
Στο 88ο λεπτό μετά από ασίστ της Βαρδαλή η Γιαννακά με ένα δυνατό σουτ διπλασίασε τα τέρματα του Δικεφάλου και έκανε το 0-2! Τρία λεπτά μετά, ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε μια διπλή αλλαγή με τις Σάπσον και Ακίντα να παραχωρούν τις θέσεις στους στις Κατσάνου και Καλιεντζίδου αντίστοιχα.
 
Στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης οι ρόλοι αντιστράφηκαν, η Μήτκου μοίρασε στην Βαρδαλή και αυτή με την σειρά της με ένα ωραίο πλασέ στο 93ο λεπτό έκανε το 0-3 για τον ΠΑΟΚ Morris και αμέσως μετά ο διαιτητής σφυρίξει την λήξη της αναμέτρησης. Έτσι, ο Δικέφαλος πήρε ακόμα μία νίκη, σ' ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν καλύτερος καθόλη την διάρκεια, πράγμα που το μαρτυρά το γεγονός πως ο αντίπαλος δεν έκανε ούτε μία τελική. ενώ παράλληλα η κατοχή ήταν 20-80% υπέρ του. 
 
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Λευτέρη Κανατά, απέναντι στις Ελπίδες Καρδίτσας, εντός έδρας, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Women's Football League.
 
ΠΑΟΚ Morris (Κανάτας): Μιλγιόγια, Γκούνη, Δοϊρανλή, Γιαννακά, Μήτκου, Μπασούρη (60’ Σιδηροπούλου), Χαλατσογιάννη, Γκορνέλα (73’ Γιοβάνη), Βαρδαλή, Σάπσον (91’ Κατσάνου), Ακίντα (91’ Καλιεντζίδου).