Η μεικτή ζώνη ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών
Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Γούσιου, του Νίκου Νικολαΐδη και του Δημήτρη Χασεκίδη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΟΣΦΠ/Όμιλου Ξυνή με 21-20, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Handball Premier.
 
Παναγιώτης Γούσιος:
 
«Σίγουρα ήταν ένα αποτέλεσμα το οποίο το θέλαμε πολύ, τόσο για βαθμολογικούς λόγους αλλά κυρίως για ψυχολογικούς, για την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Υπάρχει μεγάλη πίστη στο σύνολο μας, τόσο από τους ίδιους τους παίκτες όσο και από όσους περιβάλουν την ομάδα. Χρειαζόταν ένα τέτοιο αποτέλεσμα για να δείξουμε ότι είμαστε εδώ».
 
Νίκος Νικολαΐδης:
 
«Ήταν μία απλή νίκη αλλά ταυτόχρονα ένα σπουδαίο αποτέλεσμα απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, για εμάς δεν έχει σημασία ποιος είναι ο αντίπαλος. Παρ' όλα αυτά εάν το δούμε ιστορικά είχαμε μία ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό και μία νίκη τώρα. Θεωρούμε αυτή τη νίκη πολύ σημαντική διότι ήρθε μετά από κακά αποτελέσματα και δεν είχαμε καλή ψυχολογία. Για αυτό βγάλαμε και αντίδραση μέσα στο γήπεδο, είναι ένα σημαντικό αποτέλεσμα για το οποίο πρέπει να χαρούμε, ωστόσο θα πρέπει σύντομα να την αφήσουμε πίσω μας γιατί έρχεται η συνέχεια του Πρωταθλήματος».
 
Δημήτρης Χασεκίδης:
 
«Καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια σε όλη την τεχνική ηγεσία και στους αθλητές μας. Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη τηρουμένων των αναλογιών, φαίνεται ότι γίνεται δουλειά στο τμήμα Χάντμπολ. Ήταν μία σημαντική νίκη, ήταν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό και πιστεύω ότι θα ακολουθήσουν πολλά ακόμα. Φαίνεται πλέον ότι η ομάδα μας είναι πλήρως ανταγωνιστική, μπορεί να «χτυπήσει» οποιονδήποτε αντίπαλο εντός και εκτός έδρας, είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό και θα το διασκεδάσουμε όπως πρέπει. Η ομάδα είναι δεμένη, συσπειρωθήκαμε σήμερα απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, παρ' όλα αυτά η δύναμη της έδρας και της ομάδα μας έδωσε αυτή τη νίκη. Πιστεύω τακτικά αλλά και σαν σύνολο ήμασταν καλύτεροι, σε όλα τα κομμάτια υπερείχαμε, ήταν μία πανάξια νίκη, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε με μεγαλύτερη διαφορά στο σκορ. Οι πανηγυρισμοί θα είναι μόνο για σήμερα γιατί ήταν απλά ένα θετικό αποτέλεσμα, από εδώ και θα συνεχιστεί η προσπάθεια μας η οποία θα είναι πολύ μεγάλη έτσι ώστε να περάσουμε στους τελικούς και να διεκδικήσουμε το Πρωτάθλημα. Αυτή η ομάδα αξίζει το Πρωτάθλημα».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ
 

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook

Instagram
Youtube
Twitter