Ώρα Κυπέλλου! ΑΟ Μαρκοπούλου-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Βόλεϊ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00, τον ΑΟ Μαρκοπούλου. 

Ο Δικέφαλος στο δεύτερο σερί παιχνίδι κόντρα στον ΑΟ Μαρκοπούλου μέσα σε τέσσερις μέρες, ξεκινάει τις υποχρεώσεις του για το Κύπελλο, έχοντας ως στόχο την πρόκριση του στο Final-4 του θεσμού. 

Μία απαιτητική εβδομάδα για το σύνολο του Μάρκο Φενόλιο έχει ξεκινήσει, με τον ΠΑΟΚ να έχει την αυριανή (15/02) για το κύπελλο, και την αναμέτρηση του Σαββάτου (18/02) για το πρωτάθλημα κόντρα στον Άρη. 

Απέναντί του, ο ΑΟ Μαρκοπούλου, ο οποίος μετά την ήττα του από τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα με 2-3, αντιμετωπίζει και πάλι τον Δικέφαλο στην έδρα του αυτή την φορά για το κύπελλο. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΑΟ Μαρκοπούλου, ο προπονητής της ομάδας, Μάρκο Φενόλιο, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Το Μαρκόπουλο στο παιχνίδι του πρωταθλήματος μας έδειξε ότι μπορεί να παίξει πολύ καλά, γι' αυτό και θα πρέπει να προσέχουμε, ειδικά στο αυριανό παιχνίδι το οποίο είναι νοκ-άουτ. Ένας από τους στόχους μας είναι η πρόκριση για το Final-4 του Κυπέλλου και θέλουμε να είμαστε εκεί. Θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε, είμαι πεπεισμένος μετά την σημαντική νίκη που πετύχαμε για το πρωτάθλημα. Θα είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι σίγουρα». 


Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023
Προημιτελικός, Κύπελλο
Κλειστό Γυμναστήριο Μαρκόπουλου
17:00, ΑΟ Μαρκοπούλου-ΠΑΟΚ