ΑΕΚ-ΠΑΟΚ mαteco

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Για την 15η αγωνιστική της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου και ώρα 16:00, την ΑΕΚ. 

Ο Δικέφαλος επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, με εμφατικό «διπλό» επί του Ορφέα Σουρωτής, και πλέον βρίσκεται στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, εκεί όπου έχει ως στόχο να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. 

Απέναντί του, η ΑΕΚ, η οποία μετά τον αποκλεισμό της στον ημιτελικό του Final-4 του Κυπέλλου, γνώρισε δεύτερη σερί ήττα, αυτή την φορά από τον ΓΑΣ Καματερού για το πρωτάθλημα, αποτέλεσμα το οποίο την άφησε εκτός πεντάδας. 

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα η οποία διεκδικεί την έξοδο της στην Ευρώπη, μία ομάδα η οποία ενισχύθηκε την χειμερινή μεταγραφική περίοδο και παλεύει όλα τα παιχνίδια. Σίγουρα σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να βελτιώσουμε την αμυντική μας λειτουργία, να είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι 60 λεπτά, ώστε να πάρουμε τη νίκη, η οποία είναι και το ζητούμενο!». 


Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023
15η αγωνιστική, Α1
ΟΑΚΑ
16:00, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ mαteco