Κρατάει την αντίδραση του τρίτου οκταλέπτου...

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

Για την 15η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στον Πειραιά, όπου και αντιμετώπισε τον τοπικό Εθνικό, γνωρίζοντας την ήττα με 10-4.

Σ' ένα παιχνίδι στο οποίο ο Δικέφαλος εξ' αρχής γνώριζε πως θα έχει μία δύσκολη αποστολή, καθώς ο Εθνικός είναι μία ομάδα πιο έμπειρη, οι παίκτριες του Παναγιώτη Βέργου πάλεψαν σκληρά, δείχνοντας τον μαχητικό τους χαρακτήρα. 

Στο πρώτο οκτάλεπτο οι γηπεδούχες έκαναν το 2-0, με τον Δικέφαλο να μειώνει σε 2-1. Οι «ασπρόμαυρες» προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, ωστόσο ο Εθνικός με νέο 2-0 σερί, διαμόρφωσε το τελικό για το πρώτο οκτάλεπτο, 4-1. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ «έσφιξε» την άμυνα του, περιορίζοντας αρκετά τις επιθετικές επιλογές των παικτριών του Εθνικού. Σ' ένα άγονο επιθετικά οκτάλεπτο, ο Εθνικός πέτυχε ένα τέρμα, για να διαμορφωθεί το τελικό για το πρώτο ημίχρονο, 5-1. 

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ συνέχισε το καλό του πρόσωπο αμυντικά, βάζοντας δύσκολα στις παίκτριες του Εθνικού. Οι γηπεδούχες μπορεί να βρήκαν ένα γρήγορο τέρμα, 6-1, ωστόσο στη συνέχεια ακολούθησε μία «ασπρόμαυρη» αντεπίθεση. Ο Παναγιώτης Βέργος κάλεσε τάιμ-άουτ, το οποίο λειτούργησε άκρως ευεργετικά, αφού ο ΠΑΟΚ με 0-3 σερί μείωσε στα δύο τέρματα, 6-4, μπαίνοντας στο παιχνίδι. Ο Εθνικός σκόραρε 30 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, διαμορφώνοντας το τελικό για το τρίτο οκτάλεπτο, 7-4. 

Στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυρες» προσπάθησαν να μειώσουν στο σκορ, ρισκάροντας στην αμυντική τους συμπεριφορά. Ο Εθνικός πέτυχε ένα γρήγορο τέρμα, 8-4, με τον Δικέφαλο στη συνέχεια να περιορίζει τις γηπεδούχες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε αυτό το χρονικό διάστημα ωστόσο, οι παίκτριες του ΠΑΟΚ δεν καταφέραν να σημειώσουν κάποιο τέρμα ώστε να μειώσουν την διαφορά. Με τον Εθνικό στα τελευταία λεπτά να βρίσκει τις λύσεις, διαμορφώνοντας το τελικό 10-4. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Παναγιώτη Βέργου, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00, εντός έδρας, απέναντι στον ΓΣ Περιστερίου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α1. 

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 1-0, 2-3, 3-0 

ΠΑΟΚ (Παναγιώτης Βέργος): Μουρατίδου, Μπίκου, Πουστινίκοβα, Τζελέπη, Καρυπίδου Μελίνα 1, Παρασκευοπούλου, Γραικού, Ακιλμπάγιεβα, Φραγκιά, Ντόνα-Τσιάκα, Νιαρχάκου 1, Τζούρκα, Καρυπίδου Ηρώ 2.