Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Domus Ergo-Πανιώνιος

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Οι δηλώσεις του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου και Νίκολα Μιλάρντοβιτς, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Domus Ergo επί του Πανιωνίου με 12-11, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Β' Φάσης της Α1 Πόλο ανδρών.

Θοδωρής Χατζηθεοδώρου:

«Είναι το τρίτο νικηφόρο αποτέλεσμα στην σειρά, και η τρίτη εξαιρετική εμφάνιση από την ομάδα. Μπράβο στα παιδιά, έδωσαν την ψυχή τους. Δεν ήμασταν το φαβορί της αναμέτρησης, γι' αυτό τον λόγο και δεν είχαμε άγχος. Δεν πετάμε στα σύννεφα, έχουμε απλά μαζέψει τους βαθμούς τους οποίους θέλαμε. Δεν έχει τελειώσει κάτι, έχουμε ακόμα τέσσερα παιχνίδια, εκ των οποίων τα δύο πρέπει σίγουρα να κερδίσουμε, και να κυνηγήσουμε και το τρίτο για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική κατάταξη. Κρατάμε ότι η ομάδα είναι σε πολύ καλό φεγγάρι, υπάρχει εφορεία και καλή ψυχολογία, και από αύριο ξεκινάμε την προετοιμασία μας για το επόμενο παιχνίδι».

Νίκολα Μιλάρντοβιτς:

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με πολλά γκολ. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου, οπότε στο τέταρτο εμφανίσαμε περισσότερη ενέργεια. Δώσαμε ό,τι είχαμε, τον καλύτερο μας εαυτό, και νικήσαμε. Είναι μία μεγάλη νίκη για εμάς!». 
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter