Προετοιμασία για ΟΣΦΠ και… κάλεσμα!

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών
Την προετοιμασία του για το εντός έδρας, παιχνίδι κόντρα στον ΟΣΦΠ (19/2, 14:00), ξεκίνησε και συνεχίζει σε υψηλούς ρυθμούς το τμήμα Μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ.
 
Στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας, ο Δικέφαλος έχει μπροστά του τρεις απαιτητικές αναμετρήσεις στις οποίες θέλει να πάρει την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή, ώστε να στρέψει το βλέμμα του στα παιχνίδια των play-off.
 
O Άγγελος Αγγελίδης και η ομάδα του αφού μελέτησαν τον αγώνα με της Εσπερίδες εκεί όπου ο Έλληνας τεχνικός επισήμανε τα όποια λάθη έγιναν, ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το εντός έδρας «ντέρμπι» κόντρα στον ΟΣΦΠ.
 
Η προετοιμασία ξεκίνησε με την αρχηγό του ΠΑΟΚ Ρένια Καρλάφτη να επιστρέφει από τις υποχρεώσεις της με την εθνική ομάδα και να ενσωματώνεται αμέσως με το υπόλοιπο σύνολο. Το απουσιολόγιο του Δικεφάλου είναι λευκό, με τον Άγγελο Αγγελίδη να υπολογίζει σε όλες τις παίκτριες του ρόστερ του.
 
Άπαντες στο τμήμα Μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ, θέλουν τον κόσμο δίπλα τους ώστε με την φωνή και τον παλμό τους να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτριών του Δικεφάλου σε ένα μεγάλο αποτέλεσμα.  
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter