ΠΑΟΚ-Άρης

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για την 17η αγωνιστική της Volley League γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, στο PAOK Sports Arena, τον Άρη. 

Ο Δικέφαλος προέρχεται από τη νίκη-πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου επί του ΑΟ Μαρκοπούλου με 0-3, αποτέλεσμα το οποίο επέκτεινε το νικηφόρο σερί του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και κύπελλο στους έξι αγώνες. 

Το σύνολο του Μάρκο Φενόλιο, στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 43 βαθμούς. 

Απέναντί του, ο Άρης, ο οποίος έμεινε εκτός συνέχειας του κυπέλλου γνωρίζοντας την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 1-3. Στην Volley League γυναικών μετράει δύο σερίς νίκες κόντρα σε Μαρκόπουλο και ΖΑΟΝ, οι οποίες τον έφεραν στην έβδομη θέση με 21 βαθμούς. 

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV, στην κατηγορία των 4.99€ τον ΜΗΝΑ «Live streamings 4 (for) members».

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
VIP: 10€

Για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη, ο προπονητής της ομάδας, Μάρκο Φενόλιο, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το αυριανό παιχνίδι είναι σημαντικό, καθώς είναι το τελευταίο παιχνίδι μίας σκληρής εβδομάδας. Όλα είναι υπό έλεγχο από πλευράς μας, παίζουμε στην έδρα μας. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι, στο οποίο θέλουμε τους τρεις βαθμούς και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να το πετύχουμε. Είμαστε σε καλό δρόμο, και αυτό μας γεμίζει αυτοπεποίθηση». 

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023
17η αγωνιστική, Volley League γυναικών
PAOK Sports Arena
18:00, ΠΑΟΚ-Άρης (AC PAOK TV)