ΟΛΟΙ ΠΑΛΑΤΑΚΙ! ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Για την 20η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου και ώρα 14:00, στο PAOK Sports Arena, τον ΟΣΦΠ. 

Στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης της κανονικής διάρκειας, καθώς απομένουν τρεις πλέον αγωνιστικές, ο Δικέφαλος θέλει την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή, προκειμένου να έχει όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στα πλέι-οφ. 

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11-8, και έχει ως στόχο να διατηρήσει την υπάρχουσα θέση του. 

Απέναντί του, ο ΟΣΦΠ, ο οποίος μετά τις δύο σερί ήττες από Παναθηναϊκό και Βίρτους Μπολόνια, έκανε δύο σερί νίκες με Πρωτέα Βούλας και Ελευθερία Μοσχάτου. Η ομάδα του Πειραιά βρίσκεται στην πρώτη θέση με 18-1. 

Άπαντες στο τμήμα Μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον Κόσμο της ομάδας, να δώσει δυναμικό παρών στο PAOK Sports Arena, ωθώντας τις παίκτριες του Δικεφάλου σ' ένα μεγάλο αποτέλεσμα. 

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΣΦΠ, ο προπονητής της ομάδας, Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το ντέρμπι κόντρα στον ΟΣΦΠ είναι ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι για εμάς. Προετοιμαζόμαστε σκληρά από την προηγούμενη εβδομάδα γι' αυτό το παιχνίδι. Είμαι σίγουρος πως οι παίκτριες έχουν καταλάβει την σημασία του παιχνιδιού και έδωσα σε όλες να καταλάβουν το όνομα του ντέρμπι. Είμαι πάρα πολύ σίγουρος ότι οι παίκτριες μου θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη, έτσι ώστε να κάνουν περήφανη την ομάδα και εμένα, για άλλη μία φορά!». 


Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023
20η αγωνιστική, Α1
PAOK Sports Arena
14:00, ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ