ΑΕΣΧ Πυλαίας-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για την 19η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει ως τυπικά φιλοξενούμενος, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, στο Σπίτι του Χάντμπολ, τον ΑΕΣΧ Πυλαίας. 

Στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης της κανονικής διάρκειας ο Δικέφαλος θέλει να κλείσει τις τέσσερις τελευταίες «στροφές» με το απόλυτο των νικών, στρέφοντας στη συνέχεια το βλέμμα του στους ημιτελικούς της Handball Premier. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 29 βαθμούς, έχοντας σημαντική απόσταση από τον τέταρτο Διομήδη (22 βαθμοί). 

Απέναντί του, ο ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο οποίος προέρχεται από σημαντικό «διπλό» στα Βριλήσσια, το οποίο του έδωσε «ανάσα» για την παραμονή στην Handball Premier. Το σύνολο του Μπάμπη Ανανιάδη, βρίσκεται στην 10η θέση με 11 βαθμούς. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο Βασίλης Καβουσανάκης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Προερχόμαστε από ένα κακό αποτέλεσμα, το οποίο μας στοίχισε την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Τώρα καλούμαστε μέσα σε λίγες μέρες να παίξουμε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς η Πυλαία στα τελευταία παιχνίδια δείχνει ότι έχει βρει τα... πατήματα της και έχει ανεβάσει την απόδοσή της. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι' αυτό το παιχνίδι, και πιστεύω ότι τον πρώτο λόγο θα τον έχουν οι άμυνες. Αν μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, θα καταφέρουμε να πάρουμε τους δύο βαθμούς». 


Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023
19η αγωνιστική, Handball Premier
Σπίτι του Χάντμπολ
18:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας-ΠΑΟΚ