Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Άρης

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Οι δηλώσεις του Μάρκο Φενόλιο και Μαρτίνας Ξανθοπούλου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη με 3-0. στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών. 

Μάρκο Φενόλιο:

«Ήταν πολύ σημαντικό να πάρουμε το τρίποντο και να διατηρήσουμε τις διαφορές που έχουμε. Κόντρα στο Μαρκόπουλο για το Κύπελλο παίξαμε πραγματικά βόλεϊ υψηλού επιπέδου, σήμερα παίξαμε καλά με εξαίρεση ένα κομμάτι του δεύτερου σετ. Είμαι ικανοποιημένος γιατί βλέπω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Σε αυτή την χρονική περίοδο είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας, οπότε οι υπόλοιπες ομάδες θα πρέπει να ανησυχούν απέναντι μας και όχι εμείς απέναντι σε εκείνες». 

Μαρτίνα Ξανθοπούλου:

«Ανυπομονούσα να επιστρέψω σε αγωνιστική δράση, το κλίμα στην ομάδα είναι φανταστικό, οπότε ήταν σα να μη πέρασε μία μέρα. Είναι σημαντικό το να ξέρεις ποιες έχεις δίπλα σου σε κάθε παιχνίδι, και τα κορίτσια τα οποία με αντικατέστησαν το καταφέραν επάξια. Αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα κάθε παιχνίδι, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας. Κάθε μέρα βελτιωνόμαστε, κάνουμε πολύ καλή δουλειά, έχοντας ένα πολύ ωραίο σύνολο. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, δεν πρέπει να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο. Φυσικά υπάρχουν παιχνίδια τα οποία ξεχωρίζουν, όπως είναι αυτά κόντρα στον ΟΣΦΠ και την ΑΕΚ, αλλά και το Final-4 του κυπέλλου, ωστόσο κάθε παιχνίδι αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα προκειμένου να μείνουμε ψηλά». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter