Νίκη πρωτιάς για τον ΠΑΟΚ Β!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ Β', επικρατώντας του Αίαντα Πυλαίας με 1-6, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 

Ο ΠΑΟΚ Β' παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Τσακίρη, Πετρίδου, Μαυρίδου, Κυριαζή, Φωτοπούλου, Τσαούση, Γιοβάνη, Ρουμελιώτη, Βλαχονικολή, Κιουρεξίδου και Τζούρτζεβιτς. 

Ο Δικέφαλος ξεκίνησε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο τέταρτο λεπτό με την Βλαχονικολή. Στην συνέχεια δράση ανέλαβε η Τζούρτζεβιτς, η οποία με δύο δικά της τέρματα στο 25ο και 27ο λεπτό ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο ημίχρονο. 

Στο δεύτερο μέρος η Τζούρτζεβιτς έκανε προσωπικό χατ-τρικ, πετυχαίνοντας στο 47ο λεπτό το 0-4, ενώ η Ελληνίδα ταλαντούχα επιθετικός δεν σταμάτησε εκεί, κάνοντας το «καρέ» στα τέρματα στο 65ο λεπτό, 0-5. Οι γηπεδούχες μείωσαν στο 80ο λεπτό σε 1-5, με την Κιουρεξίδου να βάζει το «κερασάκι στην τούρτα» κάνοντας στο 93' το 1-6. 

Με αυτό το αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ Β' βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, φτάνοντας τους 12 βαθμούς σε 5 αγώνες. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Μανώλη Σολοποτιά, την Κυριακή 5 Μαρτίου και ώρα 15:00, εντός έδρας, κόντρα στους Σκίουρους. 

ΠΑΟΚ Β' (Σολοποτιάς): Τσακίρη, Πετρίδου (46' Στεφανί), Μαυρίδου, Κυριαζή (70' Σπανού), Φωτοπούλου (55' Ντίνα), Τσαούση (70' Μάτσα), Γιοβάνη, Ρουμελιώτη, Βλαχονικολή (55' Αικατερίνη), Κιουρεξίδου, Τζούρτζεβιτς.