Στρέφει το βλέμμα του στον Εθνικό Πειραιώς...

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Για την 5η αγωνιστική της Β' Φάσης της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo υποδέχτηκε τον ΟΣΦΠ, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, τον ΟΣΦΠ, από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με 8-21. 
 
Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Γιώργου Κατσούλη.

Στο πιο δυνατό «τεστ» της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος, οι παίκτες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου χρησιμοποίησαν την αναμέτρηση ως μία καλή προετοιμασία για την τελική ευθεία, η οποία περιέχει τρεις απαιτητικές αναμετρήσεις. 

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν στρέψει το βλέμμα τους στις αναμετρήσεις κόντρα σε Εθνικό (εκτός), Παναθηναϊκό (εντός) και Πανιώνιο (εκτός), προκειμένου να πάρουν τα αποτελέσματα τα οποία θα τον διατηρήσουν στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα. 

Το έργο κόντρα στον ΟΣΦΠ ήταν δύσκολο εξαρχής, με το πρώτο μέρος να τελειώνει στο 2-12, και το τελικό στο 8-21. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00, εκτός έδρας, κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς, για την 6η αγωνιστική της Β' Φάσης. 

Τα οκτάλεπτα: 0-5, 2-7, 1-6, 5-2.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός, Κεχαλάρης 1, Μιλάρντοβιτς 3, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος 1, Καρατζάς, Κούπμαν, Κουγιούνης 1, Αλειφτήρας, Σάλεχ, Λασκαρίδης 2.