ΖΑΟΝ-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για την 18η αγωνιστική της Volley League γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου και ώρα 16:00, τον ΖΑΟΝ. 

Ο Δικέφαλος προέρχεται από τη νίκη επί του Άρη με 3-0, επεκτείνοντας το νικηφόρο σερί του σε πρωτάθλημα και κύπελλο στους επτά αγώνες, και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 46 βαθμούς. 

Το σύνολο του Μάρκο Φενόλιο μπαίνει σε μία απαιτητική περίοδο, με απαιτητικές υποχρεώσεις τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο, αφού θα κριθούν ένας τίτλος και η θέση του Δικεφάλου στην κανονική διάρκεια. 

Απέναντί του, ο ΖΑΟΝ, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 3-0, και έμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς βαθμό. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΖΑΟΝ, ο προπονητής της ομάδας, Μάρκο Φενόλιο, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Στο αυριανό παιχνίδι θα πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, και αυτό είναι το μόνο που μας απασχολεί. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, είχαμε χρόνο να ξεκουραστούμε μετά το ρεπό, και επιστρέψαμε στις προπονήσεις εκεί που ανεβάζουμε συνέχεια ρυθμούς, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι στα απαιτητικά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο». 


Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023
18η αγωνιστική, Volley League
Ζηρίνειο Δημοτικό Γυμναστήριο
16:00, ΖΑΟΝ-ΠΑΟΚ