ΠΑΟΚ Morris-Ελπίδες Καρδίτσας

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Για την 12η αγωνιστική της Women's Football League, ο ΠΑΟΚ Morris υποδέχεται την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00, στο Προπονητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ, τις Ελπίδες Καρδίτσας. 

Ο Δικέφαλος προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του Άρη με 0-3, με την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας να δίνει περισσότερο χρόνο στο σύνολο του Λευτέρη Κανάτα να προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι κόντρα στις Ελπίδες. 

Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 33 βαθμούς σε 11 αγώνες. 

Απέναντί τους, οι Ελπίδες Καρδίτσας, οι οποίες την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκαν ισόπαλες απέναντι στην Καστοριά με 1-1, αποτέλεσμα το οποίο τις κράτησε στην τέταρτη θέση με 14 βαθμούς. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στις Ελπίδες Καρδίτσας, ο προπονητής της ομάδας, Λευτέρης Κανάτας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρέπει να παρουσιαζόμαστε όλο και πιο έτοιμοι, με απώτερο σκοπό στα παιχνίδια των πλέι-οφ να δημιουργήσουμε ένα αρκετά ανταγωνιστικό σύνολο. Αυτό προϋποθέτει διαρκή δουλειά στο γήπεδο και καθημερινή προσήλωση στον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα!». 


Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023
12η αγωνιστική, Women's Football League
Προπονητικό Κέντρο ΠΑΟΚ
15:00, ΠΑΟΚ Morris-Ελπίδες Καρδίτσας (AC PAOK TV)