ΠΑΟΚ-Αερωπός Έδεσσας

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για την 20η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου και ώρα 16:00, στο Σπίτι του Χάντμπολ, τον Αερωπό Έδεσσας. 

Στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο Δικέφαλος ψάχνει τη νίκη προκειμένου να διασφαλίσει την βαθμολογική του θέση και να στρέψει το βλέμμα του στους αγώνες των πλέι-οφ. 

Ο Παναγιώτης Γούσιος θα χρησιμοποιήσει τα τρία τελευταία παιχνίδια ως μία δυνατή προετοιμασία, προκειμένου η ομάδα του να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στις απαιτητικές «μάχες» των ημιτελικών της Handball Premier. 

Απέναντί του, ο Αερωπός Έδεσσας, ο οποίος προέρχεται από τη νίκη κόντρα στα Βριλήσσια, και πλέον στις τρεις τελευταίες «στροφές» της κανονικής διάρκειας θα διεκδικήσει όλες τις πιθανότητες για την είσοδο του στην τετράδα. 

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Αερωπό Έδεσσας, ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Γούσιος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι, καθώς η ομάδα του Αερωπού είναι σε πολύ κατάσταση με συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Θέλουμε να κλείσουμε με νίκη, ώστε να σφραγίσουμε την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια, και να δουλέψουμε απρόσκοπτα στη διακοπή για το φινάλε της σεζόν». 


Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023
20η αγωνιστική, Handball Premier
Σπίτι του Χάντμπολ
16:00, ΠΑΟΚ-Αερωπός Έδεσσας (AC PAOK TV)