Σημαντικό «διπλό» στη Λάρισα για τον όλο και πιο βελτιωμένο ΠΑΟΚ!

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

Σημαντικό «διπλό» πέτυχε στην Λάρισα ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας του τοπικού ΝΟ με 2-6, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο γυναικών. 

Με υποδειγματική άμυνα καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού, τα κορίτσια του Παναγιώτη Βέργου έφτασαν τους 22 βαθμούς, διεκδικώντας πλέον στα ίσια την έβδομη θέση. 

Το πρώτο οκτάλεπτο ήταν «φτωχό» επιθετικά, με τις δύο ομάδες να δίνουν έμφαση στα αμυντικά τους καθήκοντα. Ο Δικέφαλος πέτυχε πρώτος τέρμα με την Πουστινίκοβα, και έκανε το 0-1, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο μέρος. 

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος συνέχισε την υποδειγματική του άμυνα, κρατώντας στο μηδέν τις «Λαρισαίες» καθόλη την διάρκεια του. Με Πουστινίκοβα ο Δικέφαλος έκανε το 0-2, ενώ Γραικού και Τζελέπη διαμόρφωσαν το 0-4, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο ημίχρονο. 

Στην επανάληψη, οι δύο άμυνες κυριάρχησαν και πάλι, με το τρίτο οκτάλεπτο να μην διεκδικεί «δάφνες» ποιότητας. Η Λάρισα βρήκε το πρώτο της τέρμα, μειώνοντας σε 1-4, με αυτό να είναι και το τελικό του τρίτου οκταλέπτου. 

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυναμικά, θέλοντας να τελειώσει το παιχνίδι και να μην αφήσει περιθώριο αντίδρασης στις γηπεδούχες. Η Ηρώ Καρυπίδου έκανε το 1-5, με την Φραγκιά να δίνει το τελειωτικό «χτύπημα» για το 1-6. Η Λάρισα μείωσε σε 2-6, με το σκορ αυτό να είναι και το τελικό το οποίο έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Παναγιώτη Βέργου, το Σάββατο 4 Μαρτίου και ώρα 15:00, απέναντι στο ΝΕ Πατρών, εντός έδρας, για την 18η αγωνιστική της Α1. 

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 0-3, 1-0, 1-2

ΠΑΟΚ (Βέργος): Σύκα-Λεριώτη, Μπίκου, Πουστινίκοβα 2, Τζελέπη 1, Καρυπίδου Μ., Παρασκευοπούλου, Γραικού 1, Ακιλμπάγιεβα, Φραγκιά 1, Ντόνα-Τσιάκα, Νιαρχάκου, Τζούρκα, Καρυπίδου Η. 1.