Με επιθετικό… σόου στο δεύτερο ημίχρονο 6-0 τις Ελπίδες Καρδίτσας ο ΠΑΟΚ Morris!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του ο ΠΑΟΚ Morris στην Women's Football League, επικρατώντας των Ελπίδων Καρδίτσας με 6-0. στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.
 
Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Μπουρτούνη, Γκούνη, Δοϊρανλή, Γιαννακά, Μήτκου, Καλιεντζίδου, Χαλατσογιάννη, Γκορνέλα , Βαρδαλή, Σάπσον και Ακίντα.
 
Οι «ασπρόμαυρες» ξεκίνησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Στο 8ο λεπτό η Βαρδαλή προσπάθησε να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ της από καλό σημείο λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά της τερματοφύλακα. Στο επόμενο λεπτό η της Χαλατσογιάννη απείλησε με δυνατό σουτ όμως κατέληξε άουτ.
 
Στο 18ο λεπτό η Ακίντα μετά από μία εξαιρετική ατομική ενέργεια και παίρνοντας  πέντε αντιπάλους, πάτησε περιοχή αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει την κατοχή της μπάλας.
 
Το σκορ άνοιξε στο 21ο λεπτό με αυτογκόλ, καθώς η Καλιεντζίδου με σέντρα βρήκε την αντίπαλη αμυντικό και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, κάνοντας έτσι το 1-0.
 
Δύο λεπτά μετά η Ακίντα περνώντας τρεις αντιπάλους πάσαρε στην Βαρδαλή, η οποία απείλησε με δυνατό σουτ όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 25ο λεπτό η Ακίντα έγινε και πάλι επικίνδυνη έχοντας ένα τετ α τετ της όμως απέκρουσε η τερματοφύλακας της Καρδίτσας.
 
Στο 27ο λεπτό η Βαρδαλή με πάσα ακριβείας βρήκε την Μήτκου, η οποία με την σειρά της γέμισε μέσα στην περιοχή ωστόσο η μπάλα κατέληξε άουτ. Ενώ στο επόμενο λεπτό και πάλι η Μήτκου έκανε ακόμη μία σέντρα-σουτ αλλά η μπάλα πέρασε παράλληλα από το τέρμα.
 
Στο 32ο η Γιαννακά μοίρασε ωραία στην Βαρδαλή η οποία βγήκε σε τετ α τετ και αυτό όμως το εξουδετέρωσε η αντίπαλη τερματοφύλακας. Έξι λεπτά αργότερα, με πολύ όμορφη ενέργεια η Βαρδαλή μοίρασε την μπάλα στην Γιαννακά και αυτή στην Χαλατσογιάννη, αυτή σούταρε όμως η αντίπαλη άμυνα έστειλε την μπάλα στο κόρνερ. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 1-0.
 
Στην επανάληψη ο Δικέφαλος μπήκε με «το πόδι στο γκάζι» μετουσιώνοντας σε τέρμα τις περισσότερες φάσεις τις οποίες δημιούργησε. Στο 52ο λεπτό και μετά από ασίστ της Ακίντα η Σάπσον σούταρε κάνοντας το 2-0 για τον ΠΑΟΚ Morris.
 
Οκτώ λεπτά μετά, η Χαλατσογιάννη με πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 3-0. Ενώ στο 69ο λεπτό μετά από κόρνερ  του Δικεφάλου η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα πόδια της Σάπσον η οποία διπλασίασε τα τέρματα της κάνοντας το 4-0. Στο επόμενο λεπτό ο ΠΑΟΚ Morris ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ, η Μήτκου με σέντρα βρίσκει την Ακίντα μέσα στην περιοχή και αυτή κάνει το 5-0!
 
Στη συνέχεια ο Δικέφαλος πραγματοποίησε τις πρώτες του αλλαγές στο 72ο λεπτό, με την Γιοβάνη να περνά στην θέση της Γκορνέλα και την Μπασούρη στην θέση της Καλιεντζίδου. Ενώ στο 77ο λεπτό πραγματοποίησε ακόμα δύο αλλαγές, η Στράντζαλη μετά από περίπου δέκα μήνες επέστρεψε στην αγωνιστική δράση αντικαθιστώντας την Χαλατσογιάννη και η Ζώτου η οποία επίσης το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό πήρε την θέση της Δοϊρανλή.
 
Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε η Βαρδαλή στο 81ο λεπτό καθώς μετά από σέντρα της Σάπσον διαμόρφωσε το τελικό σκορ σε 6-0.
 
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Λευτέρη Κανατά, απέναντι στις Αβάντες Χαλκίδας, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Women's Football League.
 
ΠΑΟΚ Morris (Κανάτας): Μπουρτούνη, Γκούνη, Δοϊρανλή (77’ Ζώτου), Γιαννακά, Μήτκου, Καλιεντζίδου (72’ Μπασούρη), Χαλατσογιάννη (77’ Στράντζαλη), Γκορνέλα (72’ Γιοβάνη), Βαρδαλή, Σάπσον, Ακίντα.