Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Morris-Ελπίδες Καρδίτσας

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Κανάτα, Κωνσταντίνας Στράντζαλη και Γεωργίας Χαλατσογιάννη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Morris επί των Ελπίδων Καρδίτσας με 6-0, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Women's Football League.

Λευτέρης Κανάτας:

«Είναι πολύ σημαντικό ότι πήραν χρόνο συμμετοχής μετά από καιρό λόγω των τραυματισμών τους. Η χαρά μας είναι διπλή, τόσο για την επιστροφή των κοριτσιών στην αγωνιστική δράση όσο και για τη νίκη. Όσο αναφορά το αγωνιστικό κομμάτι, στο πρώτο ημίχρονο ίσως και ο αέρας να ήταν ένας αποτρεπτικός παράγοντας, δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις τις οποίες δεν μετουσιώσαμε σε γκολ. Έτσι το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με 1-0 αν και είχαμε την καθολική υπεροχή στο κομμάτι της κατοχής, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε πέντε γκολ. Ίσως θα πρέπει να ισορροπήσουμε τις ευκαιρίες τις οποίες δημιουργούμε με την αποτελεσματικότητα. Θέλουμε να κρατάμε «χαμηλά την μπάλα», βλέπουμε την κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά. Σίγουρα ο απώτερος σκοπός είναι να έχουμε ένα ακόμα πιο ανταγωνιστικό σύνολο στα πλέι-οφ, παρ' όλ' αυτά κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι».

Κωνσταντίνα Στράντζαλη:

«Την περίμενα δέκα μήνες αυτή την στιγμή, επιτέλους ήρθε ο καιρός. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του ΠΑΟΚ, η οποία ήταν δίπλα μου όλο αυτό το δύσκολο διάστημα. Τον γιατρό μου, κ. Ράλλη, ο οποίος έκανε την δουλειά του όπως την κάνει, καλύτερα απ' όλους, και τώρα είμαι γερή και δυνατή. Τον προσωπικό μου γυμναστή, κ. Βασίλη Συρόπουλο, με τον οποίο δουλεύουμε μαζί τους τελευταίους πέντε μήνες. Τον φυσιοθεραπευτή, κ. Μάκη Κερμενίδη. Την εργοφυσιολόγο μου, κ. Ελένη Σαλματιανού, με την οποία κάναμε μαζί την εσωκίνηση για να πετύχουμε τον σκοπό της ενδυνάμωσης. Τις συμπαίκτριες μου, οι οποίες ήταν δίπλα μου σε όλο αυτό το μακρύ διάστημα και με στήριζαν με τον καλύτερο τρόπο. Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ θέλω να το πω στην οικογένεια μου, η οποία ακόμα και όταν έχανα την ελπίδα μου για να επιστρέψω και πονούσα νομίζοντας ότι πάει κάτι λάθος, ήταν δίπλα μου για να μου υπενθυμίζουν που θέλω να φτάσω και να μην τα παρατήσω ποτέ». 

Γεωργία Χαλατσογιάννη:

«Ήταν ένας δυνατός εντός έδρας αγώνας κόντρα στην Καρδίτσα. Στο πρώτο ημίχρονο πετύχαμε ένα γκολ, αλλά μπήκαμε καλύτερα στο δεύτερο. Προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε όσα μας είπε ο προπονητής μας στα αποδυτήρια, και με την βοήθεια του προπονητικού τιμ και την συνεισφορά όλων των παικτριών καταφέραμε να πετύχουμε ένα ευρύ σκορ. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

 

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook

Instagram
Youtube
Twitter