Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Αερωπός Έδεσσας

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Γούσιου και Χρύσανθου Τσαναξίδη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αερωπού Έδεσσας με 29-26, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Παναγιώτης Γούσιος:

«Το θετικό είναι ότι όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ είχαμε ηρεμία και πίστη σε αυτά που είχαμε πει, καταφέρνοντας να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Μετά από ένα σημείο ελέγχαμε το παιχνίδι και τον ρυθμό του, θεωρώ ότι δεν κινδυνεύσαμε να χάσουμε βαθμούς. Συνολικά θέλω να πω μπράβο στα παιδιά, γιατί με το σημερινό αποτέλεσμα εξασφαλίζουμε την τρίτη θέση, ο οποίος ήταν ο ρεαλιστικός μας στόχος, άσχετα που έχουμε την φιλοδοξία για κάτι παραπάνω. Τώρα θα έχουμε την ηρεμία ώστε να δουλέψουμε μέσα στην διακοπή, με σκοπό να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω στα πλέι-οφ». 

Χρύσανθος Τσαναξίδης:

«Ήταν μία επαγγελματική εμφάνιση, απλά θέλαμε τους δύο βαθμούς ώστε να κλειδώσουμε την τρίτη θέση. Έχουμε ένα κενό τριών εβδομάδων ώστε να διορθώσουμε ό,τι είναι κακό και αδύναμο, ώστε να είμαστε έτοιμοι στα πλέι-οφ. Η ομάδα βρίσκεται σ' ένα πολύ καλό σημείο, είναι πολύ καλό αυτό το κενό των τριών εβδομάδων ώστε να ανασυνταχθούμε και να ξεκουραστούμε, διότι προερχόμαστε από ένα σερί δύο μηνών με απανωτά δύσκολα παιχνίδια και μικροτραυματισμούς. Έχουμε ευκαιρία να ανακτήσουμε δυνάμεις, ώστε να πάμε πολύ δυνατοί στα επόμενα παιχνίδι, και κυρίως στους ημιτελικούς. Έχουμε πολλές δυνατότητες, πιστεύω στην ομάδα, και πιστεύω μπορούμε να φτάσουμε στους τελικούς. Ο ΟΣΦΠ είναι μία δυνατή ομάδα, αλλά όπως τους κερδίσαμε στην κανονική διάρκεια στην έδρα μας, μπορούμε να το ξανακάνουμε και να διεκδικήσουμε την είσοδο μας στους τελικούς». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

 

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook

Instagram
Youtube
Twitter