Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-ΝΕ Πατρών

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Βέργου και της Αλεξίας Τζούρκα, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΝΕ Πατρών με 10-6, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο γυναικών.

Παναγιώτης Βέργος:
 
«Εδραιωθήκαμε στην έβδομη θέση, παίξαμε με μία ομάδα με την οποία είχαμε την ίδια βαθμολογική συγκομιδή. Κάναμε μία καλή εμφάνιση, η νίκη ήρθε μετά από ένα πολύ καλό ξεκίνημα και μία σωστή διαχείριση του παιχνιδιού. Δόθηκε η ευκαιρία σε όλες τις παίκτριες μας να αγωνιστούν και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Τα όποια λάθη θα τα δούμε και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ακόμα καλύτεροι στην επόμενη αναμέτρηση».
 
Αλεξία Τζούρκα:
 
«Μπήκαμε πάρα πολύ καλά, όλες οι παίκτριες ήμασταν συγκεντρωμένες στα αμυντικά μας καθήκοντα. Είναι σημαντικό πως είμαστε όλες προσηλωμένες στην άμυνα, καθώς μετά θα έρθει το αποτέλεσμα στην επίθεση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλες μου τις συμπαίκτριες, σήμερα έδειξαν πως θα έπρεπε να παίζουμε άμυνα σε κάθε αγώνα. Βλέπουμε την κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά, προσπαθούμε να φέρνουμε καλά αποτελέσματα και εύχομαι να κάνουμε το κάτι παραπάνω».
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter