ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για την 19η αγωνιστική της Volley League γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 5 Μαρτίου και ώρα 18:30, τον ΟΣΦΠ. 

Ο Δικέφαλος, μετά τη νίκη του στην Κηφισιά επί του ΖΑΟΝ με 0-3, επέκτεινε το νικηφόρο σερί του στους οκτώ αγώνες, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 49 βαθμούς. 

Το σύνολο του Μάρκο Φενόλιο, ετοιμάζεται για την τελική ευθεία ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος, έχοντας παράλληλα στον... δρόμο του και το Final-4 του Κυπέλλου, το οποίο θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα.

Απέναντί του, ο ΟΣΦΠ, ο οποίος μετά την εγχώρια ήττα του από τον Άρη με 3-2, γνώρισε νέα ήττα, αυτή την φορά στην Ευρώπη, χάνοντας από την Ταργκόβιστε με 1-3, και έτσι έμεινε εκτός συνέχειας του Women's CEV Cup, ενώ στο πρωτάθλημα είναι στην τέταρτη θέση με 41 βαθμούς.

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΣΦΠ, ο προπονητής της ομάδας, Μάρκο Φενόλιο, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον ΟΣΦΠ, στο οποίο θέλουμε να επιβεβαιώσουμε την βαθμολογική μας θέση. Διανύουμε μία πολύ σημαντική περίοδο, καθώς είμαστε στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ενώ την επόμενη εβδομάδα έχουμε το Final-4 του κυπέλλου. Είμαι πεπεισμένος ότι θα εμφανιστούμε έτοιμοι, η ομάδα είναι πολύ καλά, τόσο πνευματικά, όσο και σωματικά. Θα παίξουμε σε υψηλό επίπεδο, θα παλέψουμε, και θα δούμε τι θα συμβεί». 


Κυριακή 5 Μαρτίου 2023
19η αγωνιστική, Volley League γυναικών
Κλειστό Γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη»
18:30, ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ