Η μεικτή ζώνη του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών
Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Βέργου και της Ηρώ Καρυπίδου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ με 4-12, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο γυναικών.
 
Παναγιώτης Βέργος:

«Μπήκαμε λίγο σφιχτά στην αρχή, με το παιχνίδι μας να στηρίζεται στην άμυνα. Είχαμε κάποια θέματα αποτελεσματικότητας στο πρώτο οκτάλεπτο, βρήκαμε λύσεις στη συνέχεια, ενώ η άμυνα μας ήταν συγκεντρωμένη συνέχεια και κατάφερε να περιορίσει πάρα πολύ τις όποιες προσδοκίες είχε επιθετικά η ΑΕΚ. Δόθηκε η ευκαιρία στις νεαρότερες παίκτριες να πάρουν ευκαιρία, κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε. Η διακοπή που έρχεται δεν μας ευνοεί, καθώς δεν έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε φιλικά παιχνίδια. Θα κοιτάξουμε αυτό το διάστημα να κάνουμε καλύτερα την δουλειά μας, κοιτώντας πλέον το παιχνίδι με τον Πανιώνιο».  

Ηρώ Καρυπίδου:

«Σίγουρα κρατάω το επιθετικό κομμάτι, πιστεύω ότι ήμασταν άκρως αποτελεσματικές, δείχνοντας δυναμικό χαρακτήρα. Δεχτήκαμε μόλις τέσσερα γκολ σε όλο τον αγώνα. Θεωρώ ότι έχουμε ανέβει ένα επίπεδο και θα προσπαθήσουμε για το κάτι παραπάνω κόντρα στον Πανιώνιο!». 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter