ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Για την εξ' αναβολής 21η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 11 Μαρτίου και ώρα 14:00, στο PAOK Sports Arena, τον Παναθηναϊκό. 

Στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, ο Δικέφαλος ψάχνει μία μεγάλη νίκη η οποία θα του δώσει το πλεονέκτημα έδρας όσον αφορά τις διασταυρώσεις στα πλέι-οφ.

Απέναντί του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί του Πρωτέα Βούλας με 86-56, αποτέλεσμα το οποίο τον διατηρεί στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο «Παλατάκι».

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής της ομάδας, Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας. Είχαμε μία εβδομάδα περισσότερη να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι, αφού το παιχνίδι αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων στον Παναθηναϊκό. Θέλουμε να παίξουμε δυναμικά, να δείξουμε όσα δουλέψαμε στις προπονήσεις, ώστε να πάρουμε ώθηση για τα παιχνίδια τα οποία έρχονται. Είναι σημαντικά τα παιχνίδια των πλέι-οφ, καθώς θέλουμε να αποδείξουμε σε ποια θέση έπρεπε να είμαστε ήδη, ακόμα και στο τέλος της χρονιάς!». 

Σάββατο 11 Μαρτίου 2023
22η αγωνιστική, Α1
PAOK Sports Arena
14:00, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός