Πέρασμα με 0-8 από την Χαλκίδα!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του ο ΠΑΟΚ Morris στην Women's Football League, επικρατώντας των Αβάντων Χαλκίδας με 0-8. στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.
 
Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Κατεργιαννάκη, Στράντζαλη, Θεοδωράκη, Μαυρίδου, Μπασούρη, Καλέση, Ζώτου, Γιοβάνη, Βαρδαλή, Σάπσον και Κατσάνου.
 
Καταιγιστικός ήταν ο ΠΑΟΚ σκοράροντας οκτώ τέρματα στα 28 λεπτά της αναμέτρησης η οποία ολοκληρώθηκε λόγω τραυματισμών των παικτριών των Αβάντων Χαλκίδας, οι οποίοι έκαναν αδύνατη την συνέχιση του αγώνα.
 
Το σκορ άνοιξε η Σάπσον στο 2ο λεπτό και μετά από λάθος της τερματοφύλακα έκανε το 0-1. Τρία λεπτά μετά η Βαρδαλή διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΟΚ και με πλασέ έκανε το 0-2.
 
Στο 9ο λεπτό η Καλέση ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ σκοράροντας για το 0-3. Στο 12ο λεπτό η Βαρδαλή με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε ένα ακόμα τέρμα και έκανε το 0-4.
 
Τρία λεπτά αργότερα η Καλέση σκόραρε ξανά για το 0-5, ενώ αμέσως μετά ο Δικέφαλος πραγματοποίησε τετραπλή αλλαγή, η Τζούρτζεβιτς πέρασε στην θέση της Σάρον, η Κιουρεξίδου αντικατέστησε την Γιοβάνη, η Καλιεντζίδου μπήκε για να βγει η Μπασούρη και η Ρουμελιώτη πήρε την θέση της Ζώτου.
 
Από εκεί και πέρα, η Βαρδαλή στο 17ο λεπτό έκανε χατ τρικ και το 0-6 και πέντε λεπτά μετά πέτυχε καρέ τερμάτων για το 0-7 του Δικεφάλου. Στο 26ο λεπτό η Στράντζαλη μπήκε επίσης στην λίστα των σκόρερ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 0-8.
 
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Λευτέρη Κανατά, την Κυριακή 19 Μαρτίου και ώρα 15:00, εκτός έδρας, απέναντι στα ΘΕΟΝΗ Τρίκαλα, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Women's Football League.
 
ΠΑΟΚ Morris (Κανάτας): Κατεργιαννάκη, Στράντζαλη, Θεοδωράκη, Μαυρίδου, Μπασούρη (15’ Καλιεντζίδου), Καλέση, Ζώτου (15’ Ρουμελιώτη), Γιοβάνη (15’ Κιουρεξίδου), Βαρδαλή, Σάπσον (15’ Τζούρτζεβιτς), Κατσάνου.