Η μεικτή ζώνη του Άβαντες Χαλκίδας-ΠΑΟΚ Morris

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Οι δηλώσεις των Νικολέτα Καλέση,  Κωνσταντίνας Στράντζαλη και Σύλιας Κατεργιαννάκη μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Morris επί των Αβάντων Χαλκίδας με 0-8, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Women's Football League.
 
Νικολέτα Καλέση:
 
«Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα ξανά στην αγωνιστική δράση. Ασχέτως της έκβασης της συγκεκριμένης αναμέτρησης είμαι πολύ ικανοποιημένη για το γεγονός πως σκόραρα δύο φορές. Έχουμε ακόμα έναν αγώνα απέναντι στα Τρίκαλα και μετά ξεκινάνε τα πλέι-οφ για τα οποία είμαστε πανέτοιμες να δώσουμε το 100% μας».
 
Κωνσταντίνα Στράντζαλη:
 
«Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενη για το γεγονός πως επέστρεψα στην αρχική εντεκάδα μετά από περίπου ένα χρόνο και ένα παραπάνω επειδή βρήκα δίχτυα. Θα προτιμούσα να είχα σκοράρει σε έναν αγώνα με μεγαλύτερο ανταγωνιστικό ενδιαφέρον, εμείς ως ΠΑΟΚ δίνουμε πάντα το παράδειγμα και σεβόμαστε κάθε αντίπαλο όποιας δυναμικότητας και αν είναι. Μπήκαμε μέσα με σεβασμό στους αντιπάλους μας και με σκοπό να παίξουμε όσο πιο απλά γίνεται και με μία επαφή.  Δυστυχώς η γηπεδούχος ομάδα επέλεξε να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση στα 30 λεπτά και εμείς έως τότε σκοράραμε 8 γκολ, ένα από αυτά ήταν δικό μου και αυτό με χαροποιεί πολύ».
 
Σύλια Κατεργιαννάκη:
 
«Τα συναισθήματα μου είναι ανάμικτα, από την μία είμαι χαρούμενη για το ντεμπούτο μου στον ΠΑΟΚ, ωστόσο από την άλλη ήταν λίγο περίεργη η κατάσταση με την αντίπαλη ομάδα. Ελπίζω να διορθωθεί αυτό το πράγμα και να μην υπάρχουν τέτοια συμβάντα, είναι πραγματικά κρίμα για το ελληνικό γυναικείο ποδόσφαιρο. Έρχονται τα πλέι-οφ, πάμε δυνατά, ένας είναι ο στόχος μας, το Πρωτάθλημα!».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter