Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-ΟΑ Χανίων

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Οι δηλώσεις του Άγγελου Αγγελίδη και της Ρένιας Καρλάφτη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΟΑ Χανίων με 83-73, στο πλαίσιο του Game 1 της φάσης των πλέι-οφ. 

Άγγελος Αγγελίδης:

«Πάρα πολλά συγχαρητήρια στις παίκτριες μου. Αν δει κάποιος την στατιστική, όταν έχεις τις ίδιες κατοχές αλλά 14 λιγότερα ριμπάουντ σε κάνει να αναλογίζεσαι πως γίνεται να κέρδισες. Παρόλα αυτά ήμασταν εύστοχοι, κάνοντας αυτά που πρέπει, ενώ αμυντικά ήμασταν σούπερ, αυτή είναι η κατάλληλη λέξη για το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο χαλάσαμε την άμυνα μας, αλλά δείξαμε τον καλό μας εαυτό στο τέταρτο δεκάλεπτο, σκοράροντας 25 πόντους, και μπορέσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι με την διαφορά των δέκα πόντων. Τα Χανιά είναι μία πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλές ξένες αθλήτριες, αναγνωρισμένες, και όπως βλέπουμε στο δεύτερο ημίχρονο εκείνες έκαναν το παραπάνω βήμα και αυτός ήταν ο λόγος που μπόρεσαν τα Χανιά να μειώσουν μέχρι και τους δύο πόντους. Είχαμε την απώλεια της Κολλάτου, η οποία θα παλέψει προκειμένου να είναι στο παιχνίδι στα Χανιά». 

Ρένια Καρλάφτη:

«Καταρχάς να ξεκινήσω από το γεγονός πως σήμερα δεν είχαμε στην διάθεση μας μία πολύ σημαντική παίκτρια για το σύνολο, την Ευγενία Κολλάτου. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο δεν υπήρχε περίπτωση να το χάσουμε, μπήκαμε πάρα πολύ δυνατά, και είπαμε ότι θέλουμε αυτή τη νίκη, γιατί την αξίζουμε. Το παιχνίδι στην Κρήτη είναι δύσκολο, τα Χανιά είναι μία πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς πάμε να παίξουμε όπως μας αξίζει!». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter