Η τελευταία «μάχη» πριν τα πλέι-οφ!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Σε υψηλούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ Morris, ενόψει του, εκτός έδρας, παιχνιδιού κόντρα στα Τρίκαλα (19/03, 15:00). 

Στην τελευταία «στροφή» της κανονικής διάρκειας, οι παίκτριες του Δικεφάλου έχουν μία απαιτητική αναμέτρηση μπροστά τους, στην οποία θέλουν τη νίκη για να μπουν στις «μάχες» των πλέι-οφ με ανεβασμένη ψυχολογία. 

Ο Λευτέρης Κανάτας και η ομάδα του, ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι κόντρα στα Τρίκαλα, δίνοντας έμφαση στην φυσική κατάσταση τις πρώτες μέρες της εβδομάδες, περνώντας στη συνέχεια στο τακτικό κομμάτι, αφού ο Έλληνας τεχνικός θέλει ο Δικέφαλος να βελτιώνεται όλο και περισσότερο σε κάθε παιχνίδι. 

Στην προπόνηση της Πέμπτης (16/03), οι παίκτριες του Δικεφάλου έπαιξαν οικογενειακό διπλό, θέλοντας να δουν στο χορτάρι όλα όσα δουλεύουν όλο αυτόν τον καιρό. 

Τα «φωτά» φυσικά της σημερινής προπόνησης, έπεσαν και στο νέο προπονητή τερματοφυλάκων, Ηλία Βούρα, ο οποίος είχε την ευκαιρία να δουλέψει με τις νέες του παίκτριες, οι οποίες τον υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter