ΟΛΟΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ! ΠΑΟΚ Domus Ergo-Παναθηναϊκός

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Για την 7η αγωνιστική της Β' Φάσης της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo υποδέχεται το Σάββατο 18 Μαρτίου και ώρα 15:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, τον Παναθηναϊκό. 

Ο Δικέφαλος επιστρέφει σε αγωνιστική δράση μετά από τρεις εβδομάδες, έχοντας μπροστά του τις τελευταίες δύο «στροφές» της Β' Φάσης του πρωταθλήματος. 

Το σύνολο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου προέρχεται από το σημαντικό «διπλό» στον Πειραιά επί του Εθνικού με 8-9, αποτέλεσμα το οποίο τον διατήρησε στην πέμπτη θέση με 36 βαθμούς. 

Απέναντί του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μετά την ήττα του από την Βουλιαγμένη με 5-11, επέκτεινε το αρνητικό σερί του στους οκτώ αγώνες, μένοντας στην έβδομη θέση με 25 βαθμούς. 

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής της ομάδας, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Επαναξεκινά το πρωτάθλημα μετά την διακοπή των τριών εβδομάδων, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας. Σίγουρα θα χρειαστεί ένα μικρό χρονικό διάστημα, ώστε οι ομάδες να βρουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό μέσα σε αυτές είναι και ο ΠΑΟΚ. Έχουμε ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας, απέναντι στον Παναθηναϊκό. Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς, και σίγουρα δεν θα είναι εύκολη η αποστολή μας. Θα κοιτάξουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, στην οποία φέτος έχουμε κάνει κάποιες πολύ καλές εμφανίσεις. Μακάρι η επανέναρξη του πρωταθλήματος να συνοδευτεί με θετικό αποτέλεσμα. Αν κερδίσουμε με το καλό, οριστικά θα είμαστε στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος, αποφεύγοντας την διαδικασία των πλέι-άουτ, και ασφαλώς είμαστε εντός στόχων στην διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Υπάρχει καλή διάθεση στην ομάδα, ελπίζω να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, αλλά περισσότερο με ενδιαφέρει να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα». 


Σάββατο 18 Μαρτίου 2023
7η αγωνιστική Β' Φάση, Α1
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
15:30, ΠΑΟΚ Domus Ergo-Παναθηναϊκός (AC PAOK TV)