Πέρασε από την Πτολεμαΐδα με 0-4 ο ΠΑΟΚ Β!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ Β', επικρατώντας στην Πτολεμαΐδα του τοπικού Ατρόμητου με 0-4, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής. 

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμην του αρχηγού της «ασπρόμαυρης» κερκίδας, Μάκη Μαυρομιχάλη και ο ΠΑΟΚ Β' αγωνίστηκε με την μαύρη εμφάνιση ως ένδειξη πένθους.

Ο Δικέφαλος μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, έχοντας τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, ψάχνοντας τους χώρους ώστε να κεφαλοποιήσει την κυριαρχία του. Στο 25ο λεπτό η Βλαχονικολή άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ Β', κάνοντας το 0-1 το οποίο ήταν και τελικό σκορ για το πρώτο μέρος. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της αναμέτρησης ήταν η ίδια, με τις «ασπρόμαυρες» να έχουν την συντριπτική κατοχή, δημιουργώντας ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία. Στο 60ο λεπτό η Τσαούση έκανε το 0-2, με την Βλαχονικολή δέκα λεπτά αργότερα να κάνει το 0-3. Η Γκοντσούδη στο 85ο λεπτό έκανε το 0-4, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση του ΠΑΟΚ Β'. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Μανώλη Σολοποτιά, την Κυριακή 2 Απριλίου και ώρα 15:00, εκτός έδρας, κόντρα στον ΠΑΣ Φλώρινα. 

ΠΑΟΚ Β' (Σολοποτιάς): Ροντήρη, Κυρανούδη (46' Στεφανή), Φωτοπούλου, Σπανού (75' Παντελίδου), Κυριαζή, Ντίνα, Ασκαρίδου (46' Γκοντσούδη), Πετρίδου, Βλαχονικολή, Μπουρουνίκου (40' Τσαούση), Αικατερίνη (65' Αλιάγα).