ΟΑ Χανίων-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Για τον δεύτερο αγώνα των Play-Off της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στα Χανιά, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Δευτέρα 20 Μαρτίου και ώρα 15:00, τον τοπικό ΟΑ.

Ο Δικέφαλος μετά την επικράτησή του στο PAOK Sports Arena με 83-73, μείωσε την σειρά σε 2-1, και ταξιδεύει πλέον στην Κρήτη προκειμένου να ισοφαρίσει, επιστρέφοντας την σειρά στην Θεσσαλονίκη. 

Το έργο των παικτριών του Άγγελου Αγγελίδη δεν θα είναι εύκολο, ωστόσο με σύμμαχο το πάθος και την θέληση, οι «ασπρόμαυρες» καλούνται να τα δώσουν όλα με στόχο τη νίκη. 

Το «δέλεαρ» της σειράς είναι μεγάλο, καθώς ο νικητής θα πάρει την πρόκριση, «κλειδώνοντας» το ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν. 

Για το Game 2 απέναντι στον ΟΑ Χανίων, ο προπονητής της ομάδας, Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Παρόλο που βρισκόμαστε 2-1 πίσω στην σειρά, στο τελευταίο παιχνίδι αποδείξαμε ότι είμαστε ικανοί για τα πάντα. Πάμε στην Κρήτη για τη νίκη. Πρόκειται για μία δυνατή έδρα, απέναντι σε μία καλή ομάδα. Παρόλα αυτά πιστεύω στις δυνατότητες των παικτριών μου, οι οποίες δίνουν τα πάντα σε κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα. Πιστεύω ότι το ίδιο θα κάνουν στο αυριανό παιχνίδι!». 
 

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2023
2ος αγώνας Play-Off, Α1
Κλειστό Γυμναστήριο Χανίων
15:00, ΟΑ Χανίων-ΠΑΟΚ