Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
Οι δηλώσεις του Γιόσκο Μιλενκόσκι και του Αλέξανδρου Ράπτη μετά τη νίκη με 3-0 επί του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο του Game 1 της ημιτελικής φάσης της Volley League ανδρών.
 
Γιόσκο Μιλενκόσκι:


«Είπα στους παίκτες μου να προετοιμαστούν για ένα μακρύ παιχνίδι και μία μεγάλη σειρά αναμετρήσεων, με στόχο να κάνουμε τα πλέι-οφ ακόμα πιο ενδιαφέροντα. Δουλέψαμε αυτή την εβδομάδα το σερβίς και το μπλοκ μας, και τελικά ήταν οι τομείς οι οποίοι έκριναν το παιχνίδι. Ειδικά στο δεύτερο σετ το μπλοκ μας ήταν εκπληκτικό, με τον Βαν Ντεν Ντρις να μας βοηθάει αρκετά. Μπορεί να φαίνεται ότι το παιχνίδι ήταν εύκολο, αλλά αυτό δεν ισχύει. Στο ψυχολογικό κομμάτι δεν ήταν τόσο εύκολο, επειδή η σειρά ξεκινάει από την έδρα μας και θα έπρεπε να κάνουμε το 1-0. Ίσως αν έπαιζε σήμερα ο Κόβαρ τα πράγματα να ήταν διαφορετικά, διότι απέναντι μας παίζει με 60% στην επίθεση, αλλά ακόμα και αν έπαιζε, ποιος ξέρει; Παίξαμε πολύ καλό βόλεϊ σήμερα!».  

Αλέξανδρος Ράπτης:

«Δεν έχει σημασία τι έχει συμβεί στην κανονική διάρκεια και στα προηγούμενα παιχνίδια της σεζόν. Τα πλέι-οφ έχουν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα αγώνων. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί κάναμε αυτό που έπρεπε, υπερασπιστήκαμε την έδρα μας και όλη μας την προσπάθεια φέτος που μας έφερε στη δεύτερη θέση και μας έδωσε το πλεονέκτημα στα ημιτελικά. Είχαμε διάρκεια. Αυτό μας χαρακτήρισε σήμερα. Στα άλλα παιχνίδια παίζαμε καλά ανά διαστήματα και έτσι είτε χάναμε τις υπέρ μας διαφορές, είτε ο Παναθηναϊκός έπαιρνε εκείνος διαφορά. Σήμερα παίζαμε σε μεγάλη διάρκεια σε υψηλό επίπεδο και γι' αυτό πήραμε τη νίκη».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter