Η μεικτή ζώνη του Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Οι δηλώσεις του Γιόσκο Μιλενκόσκι και Μπρετ Ουόλς, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού με 2-3, στο πλαίσιο του Game 2 της ημιτελικής φάσης της Volley League ανδρών. 

Γιόσκο Μιλενκόσκι:

«Είμαι χαρούμενος, αλλά φοβάμαι γιατί είμαστε τόσο κοντά και τόσο μακριά. Έχουμε ημέρες ακόμα για το επόμενο ματς, μιας και ακολουθεί ο ημιτελικός στο κύπελλο. Ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι, με πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Σίγουρα, θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε. Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο σετ έκανε αρκετά λάθη από το σερβίς, όπως και εμείς στο δεύτερο. Η υποδοχή έπαιξε αρκετά το ρόλο της, κατά τη διάρκεια του ματς, ωστόσο πρέπει να κοιτάξουμε τα στατιστικά της κάθε ομάδας, να δούμε το παιχνίδι ξανά και να το αναλύσουμε στο βίντεο για να δούμε τι κάναμε σωστά και τι λάθος».

Μπρετ Ουόλς:

«Κάθε παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι ενδιαφέρον, ανεξαρτήτως ποια ομάδα θα κερδίσει. Αμφότερες οι δύο ομάδες παίζουμε σε υψηλό επίπεδο, παλεύοντας για κάθε πόντο, Οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά, και σε αυτές επικρατήσαμε. Γνωρίζουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλον, καθώς έχουμε παίξει πολλές φορές κόντρα στον Παναθηναϊκό φέτος. Όλη η ομάδα έχει ανεβασμένη ψυχολογία αυτή την περίοδο της σεζόν, αυτό κάνει την ζωή μου εύκολη, καθώς όπου μοιράσω την μπάλα η φάση τελειώνει. Ο Βαν Ντεν Ντρις και ο Ράπτης βρίσκονται σε καλή κατάσταση, όπως όμως και όλη η υπόλοιπη ομάδα». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter