Ευχαριστήριο προς την «ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ ΑΕ»

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 27/03/2023


Το ΤΑΑ ΠΑΟΚ και οι Ακαδημίες της ομάδας, ευχαριστούν την εταιρία «ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ ΑΕ», η οποία συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο Χορηγικό μας Πρόγραμμα ως Επίσημος Χορηγός.

Η Διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ, ευχαριστεί προσωπικά τον κ. Κουμαντζιά Χρήστο, για την έμπρακτη στήριξη στα τμήματα Πετοσφαίρισης.

Η Κουμαντζιάς Α.Ε. επίσημος Διανομέας και Eπισκευαστής Jeep και, Fiat και εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής, Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover, Alfa Romeo & Lancia βρίσκεται στην δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται στην πώληση καινούργιων και μεταχειρισμένων οχημάτων, διαμορφωμένων και προσαρμοσμένων στις επιθυμίες των οδηγών καθώς και στην επισκευή επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων από εξειδικευμένο
προσωπικό..

Οι άνθρωποι της Κουμαντζιάς Α.Ε. σε συνδυασμό με τις υπερσύχρονες εγκαταστάσεις της, των 6.500 τμ, συνθέτουν ένα υπέροχο περιβάλλον εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας σχέσης με τους πελάτες της.
Μία πετυχημένη πορεία για την Ομάδα Πετοσφαίρισης (θέλετε Βόλεϊ) Ανδρών, μία πορεία εξέλιξης για τη Jeep®.

Τα τελευταία οχτώ χρόνια, η ομάδα ανδρών του ΠΑΟΚ κατέκτησε 7 τίτλους εκ των οποίων 3 φορές το Πρωτάθλημα Ελλάδας και 4 φορές το Κύπελλο Ελλάδας.

Την ίδια περίοδο η Jeep® παρουσίασε 9 νέα SUV με κορυφαίες τεχνολογίες κίνησης όπως τα συστήματα Plug-in Hybrid 4xe και eHybrid ενώ παραμένει κυρίαρχη στην 4Χ4 κίνηση για off road περιπέτειες.
ΠΑΟΚ και Jeep® Κουμαντζιάς

Μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Jeep Κουμαντζιάς εδώ ή την επίσημη έκθεση στην διεύθυνση Δημοσθένους 33, Καλοχώρι 54628 Θεσσαλονίκη, 2310 753 000.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ