ΟΛΟΙ ΜΙΚΡΑ! ΠΑΟΚ Mαteco-ΑΕΣΧ Πυλαίας

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Για το Game 3 της ημιτελικής φάσης της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco υποδέχεται την Τετάρτη 29 Μαρτίου και ώρα 19:00, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», τον ΑΕΣΧ Πυλαίας. 

Με την σειρά στο 1-1, ΠΑΟΚ mαteco και ΑΕΣΧ Πυλαίας, καλούνται να λύσουν τις διαφορές τους στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς, με... έπαθλο ένα «εισιτήριο» για τους τελικούς του πρωταθλήματος, εκεί όπου περιμένει η Νέα Ιωνία. 

Με σύμμαχο το πάθος, την θέληση αλλά και την εμπειρία, το σύνολο του Δημήτρη Πελεκίδη θέλει τη νίκη, προκειμένου να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή απέναντι στον ΟΦΝΙ. 

Άπαντες στο τμήμα Χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, με στόχο εκείνος να δώσει το παρών και να μετατραπεί σ' έναν επιπλέον παίκτη στο γήπεδο. 

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV.

Για το Game 3 κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Έχουμε αφήσει ήδη πίσω μας το αρνητικό αποτέλεσμα της Κυριακής. Η ομάδα προετοιμάστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έχοντας να διαχειριστούμε κάποιες απουσίες. Είναι ένας τελικός για εμάς, στον οποίο καλούμαστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για 60 λεπτά. Χρειάζεται μεγάλη υπομονή και πειθαρχία. Είναι πολύ σημαντικό να περιορίσουμε τα λάθη που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο του προηγούμενου αγώνα. Πολύ σημαντική είναι η βοήθεια του κόσμου, για να μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια μας για πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος!». 


Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023
3ος ημιτελικός, Α1
Σπίτι του Χάντμπολ
19:00, ΠΑΟΚ mαteco-ΑΕΣΧ Πυλαίας (AC PAOK TV)